EVROPSKE LIGEFUDBAL

OSTAJE JOŠ SEDAM Mendi oslobođen jedne optužbe za silovanje

Fudbaler Mančester sitija Benžamen Mendi oslobođen je jedne od osam optužbi za silovanje, zbog nedostatka dokaza, saopšteno je iz suda u Česteru.  

Suoptuženi Luis Saha Maturi, takođe je oslobođen optužbi za dva silovanja i seksualni napad. Događaji su se navodno desili u julu i avgustu prošle godine.

Francuskom odbrambenom igraču, kojeg je matični klub suspendovao na godinu dana, sudi se od avgusta u Česteru, a i dalje je optužen za sedam silovanja, jedan pokušaj silovanja i jedan seksualni napad.

Saha Maturi, koji nema veze sa bivšim fudbalerom Luisom Sahom, i dalje je optužen za šest silovanja i tri seksualna napada. Obojica od početka sudjenja negiraju optužbe.

Mendi (28), koji je sa Francuskom osvojio zlato na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, proveo je više od četiri meseca u istražnom zatovru, u periodu od avgusta prošle godine do početka ove godine

On se nalazio pod sudskim nadzorom do početka suđenja. Mendi je u tim iz Mančestera prešao 2017. godine za 52 miliona funti (oko 61,4 miliona evra).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button