EVROPSKE LIGEFUDBAL

NAKON PORAZA OD MONCE Klupska legenda kritikuje Vlahovića

Nekadašnji fudbaler Juventusa Klaudio Markizio kritikovao je Juventus nakon neočekivanog poraza od Monce (1:0), ali se naročito osvrnuo na Dušana Vlahovića.

Markizio, koji ima skoro 300 nastupa za “Staru damu” i 11 osvojenih trofeja, smatra da srpski napadač uopšte nije napredovao od kako je zimus sitgao iz Firence.

– Juve je znao da završava sezone u Seriji A i na sedmom mјestu, ali niko to nije karatkerisao kao zabrinjavajuće – a baš tu rијeč je nedavno iskoristio Leonardo Bonuči. Kada pogledate Dušana Vlahovića, on nije uopšte napredovao od dolaska iz Fјorentine – rekao je Markizio.

Juventus je u pomenutom meču igrao sa igračem manje nakon direktnog crvenog kartona koji je dobio Anhel Di Marija, ali bivši član “azura” to ne prihvata kao opravdanje.

– Sa snažnim timom, vaša će biti poslјednja i kada ostanete sa desetoricom na terenu. Ovaj tim Juventusa ne zna da igra i to je zabrinjavajuće – ističe Markizio i dodaje:

– Problem nije u tome što Juve gubi, to je nešto što se dešava. Međutim, poraz od Monce bez udarca u okvir gola… Postoji totalni jaz između ekipe, trenera i kluba.

Njegove strahove potvrđuju i brojevi koji kažu da je Juventus u ligi osvojio samo 10 od mogućeg 21 boda, dok su u Ligi šampiona nakon dva kola i dalje na nuli.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button