FUDBALREGION

“Zmajevi” zvali Babića, on ih odbio i dočekao Piksijev poziv

Novopečeni reprezentativac Srbije Srđan Babić rekao je da je imao poziv da se priključi selekciji BiH, ali da nije bilo dileme kada je stigao poziv Dragana Stojkovića.

Banjalučanin je imao sjajnu sezonu u Almeriji sa kojom se vratio u La ligu, a partije nisu ostale nezepažene, pa će imati priliku da debituje za “orlove” na mečevima protiv Švedske i Norveške u Ligi nacija.

– Ogromna je čast trenirati i družiti se sa ovim sjajnim momcima i mnogo mi znači. Nadam se najboljem u naredna dva meča, ići ćemo na pobjedu i protiv Švedske i protiv Norveške, to se ne dovodi u pitanje. Sa skoko 80 odsto ovih momaka igrao sam u mlađim selekcijama, razgovarali smo telefonom prije okupljanja i znao sam šta me očekuje. Bio sam svim srcem uz njih tokom kvalifikacija, čestitao sam im poslije veličanstvene pobjede u Lisabonu. Za mene se interesovala i reprezentacija BiH, ali kod mene nijednog trenutka nije bilo dileme. Poziv selektora Stojkovića se ne odbija – rekao je Babić.

On je prošao sve selekcije “orlića”, a bio je i vrlo važan član selekcije koja se na Novom Zelandu okitila titulom šampiona svijeta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: click to read
Back to top button