EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kostić hvali Vlahovića, a Alegri hvali Poljaka

Srpski fudbaleri obilježili su pobjedu Juventusa nad Bolonjom (3:0), a sjajno veče u Torinu prokomentarisao je Filip Kostić.

Kostić je u nedjelju postigao prvi gol u dresu Juventusa, nakon sjajne asistencije zemljaka Dušana Vlahovića.

– Radim dobar posao sa Dušanom, zahvalio sam mu na asistenciji i nadam se da ću sledeći put moći da uzvratim – rekao je Kostić.

– Veoma sam srećan zbog svog prvog gola jer je ova utakmica veoma važna za nas, ova tri boda. Sada treba da nastavimo da radimo vredno, da verujemo.

Juventus je ovom pobjedom prekinuo seriju loših semtembarskih rezultata.

– Naši navijači su nam uvek važni. Sada moramo da zaboravimo sve što se desilo u poslednjih mesec dana, da gledamo napred i da se pripremamo za sledeći meč u Ligi šampiona – dodao je Kostić.

Iako su mu Srbi donijeli pobjedu poslije pet utakmica bez trijumfa, trener Masimilijano Alegri je hvalio strijelca trećeg gola Arkadijuša Milika.

– Teško je bilo predvidjeti ovako jak udarac, ali već smo znali da je Milik igrač koji se dobro kreće, inteligentan, otresa svoje čuvare i može dobro da igra sa Vlahovićem – rekao je Alegri.

Alegri je na meču sa Bolonjom igrao u formaciji 4-4-2, za razliku od prvih nedjelja sezone u kojima je forsirao formaciju sa trojicom štopera.

– Navikao sam da biram sastav na osnovu igrača koje imam na raspolaganju. Kada sam imao sve na raspolaganju, bilo je više izbora. Sada imamo ove igrače koji imaju specifične karakteristike i kada kažem da nam treba više igrača, radi se i o opcijama i rotaciji tima da sprečimo da se umore.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: visit this web-site
  2. Povratni ping: where to buy shroom bars
  3. Povratni ping: 토렌트 다운
  4. Povratni ping: turners outdoor
Back to top button