EVROPSKE LIGEFUDBAL

Lova do krova: Otkriveno koliko će Stanković zarađivati u Sampdoriji, opstanak mu donosi PREMIJU

Čeka se samo zvanična potvrda da je Dejan Stanković novi trener Sampdorije, a lokalni list “Republika” otkrio je i detalje u ugovoru.

Stankoviću će na ime plate do kraja ove sezone pristići 700.000 evra. U slučaju da Sampdoriju zadrži u elitnom rangu čeka ga izuzetno bogata nagrada u visini od 1.100.000 evropskih novčanica!

Kako se navodi, ako taj uslov ispuni, Stankovićeva plata za takmičarsku 2023/24. biće uvećana, ali nije objelodanjeno za koliko. On će debitovati već protiv Bolonje u subotu (20.45), a očekuje se da već tokom dana odradi prvi trening sa ekipom.

Inače, pregovori sa nekadašnjim kapitenom Srbije i vedetom Intera završeni su relativno brzo. Prvi kontakti uspostavljeni su već u ponedjeljak poslije Monce, kada su čelnici Sampdorije Marko Lana, Antonio Romei i Danijele Fađano uspostavili kontakt sa Stankovićem. Nastavljeni su dan kasnije u Milanu, kada su se sastali sportski direktor Fađano i Fali Ramadani. Ostali su se uključili putem video linka.

Stanković je od decembra 2019. sa Crvenom zvezdom u svom prvom trenerskom angažmanu osvojio tri vezane titule, od čega dvije duple krune. Otišao je krajem avgusta poslije trećeg neuspjelog pokušaja da odvede srpskog prvaka u Ligu šampiona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: vig rx
  2. Povratni ping: turner's
Back to top button