EUROKUPOVIFUDBAL

Kakva Zvezda? Strašna Zvezda! Mađare progutala “Mara”, Kangino veče za pamćenje VIDEO

Kakva Zvezda, strašna Zvezda! Srpski šampion u velikom stilu stigao je do prve pobjede u Ligi Evrope ove sezone, tako što je “pojeo” Ferencvaroš u Beogradu – 4:1.

Ovo je bez sumnje bila najbolja partija Beograđana u sezoni i veliki podstrek da nastave u istom ritmu. Sve je počelo u 27. minutu kada je Henri Vingo igrao rukom u svom šesnaestercu, a Gelor Kanga počeo fantastično veče golom iz penala. Osam minuta kasnije poentirao je Stefan Mitrović koji se u postavi našao umjesto nedovoljno spremnog Osmana Bukarija. Prednost je na otvaranju drugog dijela povećao Aleksandar Katai, da bi Kanga golčinom podsjetio na neka od najboljih izdanja i onaj gol koji je dao Krasnodaru.

U trenutku kada je izlazio dobio je velike ovacije navijača i još jednom pokazao da je fudbaler top klase kada se “ukalupi”

Mađari se nisu predavvali, pa je Zakariasen iskoristio opuštanje Zvezdine odbrane u 71. minutu, ali to nije previše umanjilo opšti utisak u igri momaka Miloša Milojevića.

U drugom meču grupe H Monako je savladao Trabzon sa 3:1 pa sada ima šest bodova kao i Ferencvarošm,, dok Zvezda i turski tim imaju po 3.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: zweefparasol 300x300
Back to top button