BIHFUDBAL

Sutjeska oslabljena u kanjonu, Rudar sa novim trenerom traži iznenađenje u Ugljeviku

Derbi 12. kola Prve lige Republike Srpske biće odigran u Krupi na Vrbasu, gdje će lider Krupa danas od 15 časova ugostiti petoplasiranu Sutjesku.

U ovaj duel obje ekipe ulaze sa dobrim raspoloženjem jer su srijedu slavili pobjede u 11. kolu. Krupa je u nastavku susreta slomila otpor domaćeg Tekstilca u Derventi i pobijedila sa 2:0, dok je Sutjeska na svom terenu poslije preokreta i sa tri gola iz penala Nikole Mojovića savladala Kozaru. Fočaci će u ovom susretu biti oslabljeni, jer trenr Miljan Radanović na raspolaganju neće imati Alekseja Bjelogrlića i pomenutog Mojovića, te Boška Radovića. Rudar Prijedor će gostovati kod Zvijezde 09 u Ugljeviku, a na klupi će sjediti Srđan Marjanović umjesto Zorana Bujića koji je podnio ostavku.

Parovi 12. kola: subota, 15 časova: Slavija – Sloboda (MG), Zvijezda 09 – Rudar Prijedor, Podrinje (J) – Željezničar Sport tim, Sloboda (NG) – Drina (Z), Alfa Modriča – Ljubić, Kozara – Famos, Krupa – Sutjeska, Laktaši – Tekstilac, nedjelja, 15 časova: Omarska – Radnik.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button