EVROPSKE LIGEFUDBAL

„Biće još Ronaldovih golova, vidjeli ste Kazemirov uticaj“

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag bio je srećan zbog pobjede nad Evertonom u gostima 2:1, kao i zbog pogotka Kristijana Ronalda.

Tridesetsedmogodišnji Portugalac je golom u 44. minutu donio pobjedu svim timu, a pogodak protiv Karamela bio mu je 700. u klupskoj karijeri.

– To je zaista impresivno, ogroman je učinak dati 700 golova i srećan sam zbog njega. Čestitao sam mu na igri, a srećan sam i zbog njegovog  prvog gola u Premijer ligi ove sezone. Morao je da čeka na njega i siguran sam da će biti još golova – rekao je Ten Hag i dodao:

– Svakom igraču je potrebno samopouzdanje, čak i kada si najbolji na svijetu. Radio sam sa mnogo golgetera, potrebni su im golovi kako bi imali taj osjećaj, potvdu svoje intuicije. Kada daju neke golove, onda ide lakše. To će se desiti i sa njim.

Junajted je uspio da napravi preokret i da dođe do pete premijerligaške pobjede u sezoni.

– Brzo smo primili gol, ali je timska reakcija bila dobra. Jedan od naših ciljeva i jeste da se bolje nosimo sa takvim situacijama, da ostanemo smiren.. U prvom poluvremenu smo vršili dobar pritisak i nismo im dozvolili da uđu u utakmicu.

Holandski stručnjak pohvalio je i Brazilca Kazemira, pojačanje iz Real Madrida, koji je imao svoj prvi premijerligaški start.

– Mislim da se prilagodio i da ste mogli da vidite kakav uticaj on može da ima kada bude odigrao još utakmica. Staložen je i osvaja mnogo lopti.

U slhedećem kolu Đavoli čekaju Njukasl, a prethodno ih tokom nedhelje očekuje sudar sa Omonijom u Ligi Evrope.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: Research
  3. Povratni ping: 호두코믹스
Back to top button