ATPTENIS

RONIJEVIH TOP 5 Sena, Ali, Đoković, Federer i Vuds

Nakon što je Džejmi Karager na svoju listu najboljih sportsita svih vremena stavio legendarnog Ronija O'Salivena svoju listu sastavio je i legendarni igrač snukera.

Za Džejmija Karagera, Roni je jedan od trojice najboljih sportsita svih vremena uz Juseina Bolta i Flojda Mejvedera. O’Saliven je rekao da mu Karagerov izbor laska, ali je i želio da pojasni šta je tačno legenda Liverpula želio da kaže.

– Ali, moramo da razjasnimo šta je Džejmi tačno rekao. Rekao je da je birao najbolje iz sportova koje on voli. A očigledno voli snuker tako da je bilo jasno da će izabrati mene, Stivena Hendrija ili Džimija Vajta. Dakle, nije rekao najbolji svih vremena, već je birao iz svojih omiljenih sportova – objasnio je O’Saliven gostujući na Eurosportu nakon pobjede u prvom kolu Otvorenog prvenstva Sjeverne Irske.

– Ljudi su to preozbiljno shvatili. Mada, lijepo je i drago mi je da voli snuker – dodao je Roni.

Upitan da i sam izabere trojicu, Ronije je rekao da mora da izabere pet sportista.

Legenda Formule 1 Ajrton Sena bio je prvi, a za njim legenda boksa Muhamed Ali. A tu su i predstavnici tenisa i golfa i dodatno pojašnjenje.

– Novak Đoković, Rodžer Federer i Tajger Vuds. I to je moj spisak. Volim pobjednike. Nemam baš mnogo vremena za ljude koji ne pobjeđuju. Ne bih ih baš nazvao gubitnicima, ali više volim pobjednike – objasnio je Raketa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: best microdose mushroom
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button