EVROPSKE LIGEFUDBAL

VAZURA O ZVEZDI Spinovi, marketing i pritisak

Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan, govorio je i o nekim “ne-fudbalskim” temama u Jutarnjem programu TV Prva.

Vazura se prilikom gostovanja dotakao rada Gordana Perića, povika “uprava napolje”, januarskog prelaznog roka i brojnih drugih tema.

Pored toga govorio je i o incidentima vezanim za JSD Partizan i krivičnu prijavu podnijetu protiv Ostoje Mijailovića.

– Sud će to rešiti. Mi smo izdali saopštenje i imamo dokaze da je sudski veštak dao nalaz da to nije isti pečat i to je predato u krivičnu prijavu. Čekamo reakciju državnih organa i to mora da se ispita. Nećemo više da pričamo o tome dok ne vidimo reakciju nadležnih organa – rekao je Vazura.

Vazura je dobio i pitanje vezano za saopštenje Crvene zvezde, u kojem je šampion Srbije, pored ostalog, naveo da “neće da učestvuje u izborima FSS”.

– Već smo se odmakli od teme sporta sa tim saopštenjem. Mislim da je jako nekorektno i da ono nije sadržalo samo to ko će da vodi Savez, već su počeli da prave spinove. Ovo saopštenje vodi sve to u pogrešan pravac, jer oni opet pričaju da će neko da otima titulu, unapred se pravi scena… Imamo juče utakmicu koju su igrali, bio je sporan penal, ali ne smem da komentarišem. Sve je to deo marketinga i pritiska na sudije. Mi se time nećemo baviti. Što se tiče predsednika Saveza mi ćemo glasati za našeg predstavnika, ali ne razumem zašto neko ne bi učestvovao u skupštini. Morate da dođete i glasate za vašeg kandidata – objasnio je generalni direktor crno-belih.

Na kraju se govorilo i o izvještaju beogradskih medija da je vjerni navijač Partizana Dalibor Petrović pretučen od strane obezbjeđenja u Humskoj uz povike “idi kod Ostoje”.

– Ja ne znam da li se to uopšte dogodilo ili gde se dogodilo. Mislim da su to sve neke igre nekih ljudi. Valjda bi bio snimak u medijima da postoji… Mislim da nije normalno da je to komentarišem, a siguran sam da ništa od toga nije bilo u prostorijama Fudbalskog kluba. Ne vidim da je to neka tema, mislim da je to više bio neki medijski spin i da to sa Fudbalskim klubom nema veze – podvukao je Vazura.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button