EVROPSKE LIGEFUDBAL

„SЈEĆAŠ LI SE…“ Murinjo otkrio šta je rekao Stankoviću

Portugalski trener Žoze Murinjo otkrio je šta je rekao Dejanu Stankoviću prilikom susreta na meču Sampdorije i Rome.

Nekadašnji saradnici iz Intera, sa kojim su 2010. osvojili i “triplu krunu” ovoga puta bili su rivali.

Njih dvojica su se uoči duela, u kojem je slavila “vučica” (1:0), zagrlili i popričali.

– Važna i zaslužena pobjeda. Srećan sam takođe zato što klub koji jako volim ima menadžera koji mi je kao mlađi brat. Nadam se da ćemo se sljedeće sezone vratiti ovdje. Ekipa koja se tako bori, koja je ujedinjena i igra sa tim intenzitetom ne može da ispadne u Seriju B – rekao je Murinjo.

Murinjo je zagrlio Stankovića i poljubio ga u glavu.

– Bio je to poseban zagrljaj i on je poseban momak. Ne znam da li mogu da vam kažem šta sam mu rekao, ali jedna od stvari koju jesam bila je: ‘Sećaš li se onog ludog gola koji si dao ovdje?’ Pogodio je sa sredine terena! – ispričao je Murinjo.

Stanković je poslije utakmice istakao da njegov tim nastavlja borbu za opstanak.

– Ne mogu ništa da zamerim igračima. Žao mi je zbog njih i navijača koji su bili fantastični. Poraz boli, ali smo mi uspeli da pariramo Romi koja je fizički i tehnički veoma jak tim. Dosuđen im je penal posle samo šest minuta igre, što savršeno odgovara njihovom stilu. Imaju veoma snažnu odbranu, pokušali smo da pronađemo rupe, ali smo napravili nekoliko grešaka, trebalo nam je više mira i pameti, ali i to će doći. Sa ovakvim stavom nastavljamo da se borimo – kazao je Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: พรมรถ
Back to top button