EVROPSKE LIGEFUDBAL

Zaludio je Ostrvo: Mitar bi “legao” Junajtedu, Ten Hag je na potezu!

I dok Aleksandar Mitrović predstavlja strah i trepet za sve golmane u dresu Fulama, mnogi se pitaju kako bi izgledalo kada bi srpski napadač zaigrao za neki drugi klub iz Premijer lige.

Bilo je do sada dosta ponuda, ali nijedna dovoljno dobra da ga odvede sa “Krejven Kotidža”. Za klub iz Londona je ove sezone postigao devet golova i treći je strijelac engleskog prvog ranga. Raste samim tim želja klubova da ga angažuju.

Najveće stiže iz Mančestera, gde Junajted očajnički želi da pronađe napadača koji će konstantno postizati golove za klub. Široko je mišljenje da bi baš Srbin mogao da bude ključni dio slagalice Erika Ten Haga.

I novinari koji prate “đavole” stavljaju Mitrovićevo prezime u vrh spiska igrača koji treba da dođu u narednom prelaznom roku.

– Dovođenje novog napadača biće na vrhu Ten Hagove liste prioriteta predstojećeg ljeta. Završava se Ronaldovo drugo poglavlje u Junajtedu, Marsijal ima problema da ostane fit, tako da su napadačke opcije vrlo limitirane. Mitrović posjeduje sve kvalitete koje Ten Hag traži od napadača. Fizički je nevjerovatan, noćna mora je za defanzivce. Može da uvuče sve svoje saigrače u igru kao sidraš i centralna tačka napada – piše u jednom tekstu.

Zvanične ponude iz Junajteda još nema, što ne znači da ih neće biti kako se bude primicala zima.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: join the illuminati
  2. Povratni ping: goede zweefparasol kopen
Back to top button