FUDBAL

Stiže zamjena za Buskeca: Portugalac na Nou Kampu

Ruben Neveš je izabran kao zamjena za Serhija Busketsa i to već u zimskom prelaznom roku.

rojni katalonski mediji pišu da je Ćavi Ernandes dao zeleno svjetlo za nastavak pregovora, te da Ruben Neveš nije pravio nikakve probleme prilikom ličnih uslova jer želi po svaku cijenu da pređe u Barsu.

Njega zastupa Žorž Mendeš, uticajni agent koji je u sve boljim odnosima sa Đoanom Laportom, pa ovi pregovori nisu iznenađenje.

Postoji čak i optimalno rešenje da Portugalac dođe najpre na pozajmicu do kraja sezone, uz obavezan otkup, pominje se cifra od 50 miliona evra.

Ruben Neveš ima 25 godina, pravi je trenutak za iskorak u karijeri, jer za Vulvse nastupa još od 2017. kada je stigao iz Porta.

On se često povezivao sa engleskim velikanima, ali izgleda da će iz Vulvsa pravo u Barselonu.

Katalonci će najprije morati da prodaju nekog u januaru, nije poznato ko bi mogao na transfer listu, ali su sve glasnije glasine da bi Đerar Pike odlaskom mogao znatno da olakša platni budžet, pošto je u preostale dvije sezone ugovora među najplaćenijima u svlačionici.

Takođe, očekuje se da narednog ljeta odu i Buskets i Alba, Robertu ističe ugovor, tako da je izgleda došao trenutak za potpunu smjenu generacije i kraj jedne ere.

(Sportske.net)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button