EVROPSKE LIGEFUDBAL

KLOP NA KAZNU FA Ja sam najskuplja “faca”

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, reagovao je na kaznu koju mu je izrekla FA Engleske za incident na meču sa Mančester sitijem.

Njemački stručnjak moraće da plati 30.000 funti, ali je izbjegao kaznu udaljavanja sa klupe.

Klop je zaradio crveni karton kada je burno reagovao na odluku sudije Entonija Tejlora i pomoćnika što nisu dosudili faul nad Mohamedom Salahom poslije starta Bernarda Silve.

Kada su ga pitali šta misli o kazni, Klop je rekao da dobro zna šta je rekao sudijama.

– Znam šta sam rekao, da je to neko drugi uradio sa distance, bilo bi to sasvim u redu. Rekao sam, ‘kako nisi mogao?’ Mislim da sam sada najskuplja ‘faca’, možda ne na svijetu, ali sigurno ovdje. To je mnogo novca, ali čuo sam da će biti investiran u nešto dobro, što je u redu – kaže Klop.

Iako često protestuje kod sudija, rijetko kada je zaradio kaznu.

– Da li je trebalo da me kazne? Ne znam. Nikad nisam bio u toj situaciji, nisam dobijao crvene kartone, a čak ni žuti koliko se sjećam. Pogrešna sam osoba da se pita tako nešto. Ne znam kako to obično ide. Imao sam zabranu vođenja tima dok sam bio u Dortmundu, u Ligi šampiona, vrlo slična situacija. Ipak, Liga šampiona je nešto drugo. Tako da mi nije ni laknulo niti bilo šta drugo. Čekao sam kaznu, prihvatio je i idemo dalje – zaključio je strateg Liverpula.

Inače, Liverpul od 20.45 dočekuje u Premijer ligi ekipu Lidsa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button