FUDBALREGION

Mladost platila evropski dug: Zvezda sigurna protiv Lučanaca

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili protiv Mladosti iz Lučana sa 2:0 na svom terenu, čime su bodovni saldo u prvenstvu uvećali na 10 poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji će nešto kasnije igrati svoj meč protiv TSC-a.

Nije se previše mučila Zvezda protiv Mladosti iz Lučana, doduše, u par navrata su gosti napali preko kontre, mogli da dođu i do gola, ali je odbrana crveno-bijelih ostala na izuzetnom nivou. Rješenje je i u tome što su mogli da računaju na Aleksandra Dragovića koji je zbog suspenzije propustio meč u Monaku.

Zvezda je od samog starta krenula napadački, nije dala Lučanima da dišu, stezali obruč oko njihovog šesnaesterca i to se isplatilo u 13. minutu kada je gol postigao Aleksandar Katai na asistenciju Aleksandra Pešića.

Novi detalj koji je umnogome prelomio meč jeste i surov start kapitena Mladosti, Ivana Miloševića koji je startovao na Gelor Kangi i umalo mu slomio nogu. Sudija nije časio časa, odmah se uhvatio za džep i dodelio crveni karton igraču Lučana.

Nakon toga je meč ušao u igru viktorije, koja se isplatila tek u 77. minutu susreta kada je novi pogodak postigao Mirko Ivanić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: dewasgp
  2. Povratni ping: turner's outdoorsman
Back to top button