FUDBAL

“U kontaktu smo sa Mitrovićem, Vlahović ima povredu prepona”

Sportski direktor “A” reprezentacije Srbije Stevan Stojanović gostovao je u jutarnjem programu TV Prva i govorio o pripremama za Mundijal u Kataru.

Kako se približava dan okupljanja i prve utakmice sa Brazilom, sve je veće pitanje, ali i briga, hoće li se oporaviti napadački tandem Aleksandar Mitrović – Dušan Vlahović.

Popularni “Dika” je istakao da se prati njihovo stanje, da je kontakt redovan sa medicinskim timom i da će oni najvjerovatnije biti spremni.

– Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv NJukasla, naš medicinski tim je u kontaktu sa Mitrovićem i mislimo da će biti spreman za Katar. Isto je i sa Vlahovićem, obnovio je povredu prepona i nadamo se da će biti spreman za Katar – rekao je Stojanović tu studiju TV Prva.

Srbija prije puta u Katar ide u Bahrein gde će odigrati prijateljski meč, a onda slijede susreti u okviru grupe G.

– Treba da idemo polako, korak po korak i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, onda je sve moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to – dodao je direktor reprezentacije i objasnio da će Srbija prije utakmica na Mundijalu odigrati i prijateljsku utakmicu sa Bahreinom.

Mnoštvo ovdašnjih komentara ističe da “orlovi” mogu konačno da prođu grupnu fazu, a predsjednik FS Crne Gore Dejan Savićević je imao zanimljivu izjavu da će Srbija “ili ispasti u grupnoj fazi ili će otići u polufinale”.

– Dejo je naš veliki prijatelj i siguran sam da će da navija za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Voleo bih da se desi to što je rekao, mislim na polufinale, onu drugu soluciju i da ne komentarišemo – zaključio je Dika Stojanović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Buy tikka rifles
Back to top button