FUDBAL

Neobičan potez selektora Danske: Nekompletan spisak

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand objavio je spisak s imenima 21 igrača za Svjetsko prvenstvo u Kataru, medju kojima je i Kristijan Eriksen.

Kompletan spisak sa dodatnih pet imena, kako je pojasnio na ceremoniji u Kopenhagenu, objavljen najkasnije do sljedećeg ponedjeljka.

– Za posljednja mjesta konkuriše deset do 12 igrača. Mnogo toga može da se dogodi. Neizvjesno je, ali to je pravi put. Ostale su dvije utakmice za mnoge igrače i stvari bi mogle da se promijene – rekao je Hjulmand.

Fudbalska reprezentacija Danske će takmičenje u Grupi D Svjetskog prvenstva početi 22. novembra protiv Tunisa, četiri dana kasnije igraće sa Francuskom, dok će u posljednjem meču odmjeriti snage sa Australijom 30. novembra.

Spisak:

Golmani: Kasper Šmajhel (Nica) i Oliver Kristensen (Herta);

Odbrana: Danijel Vas (Brondbi), Rasmus Nisen Kristensen (Lids), Jens Striger Larsen (Trabzonspor), Joakim Mele (Atalanta), Andreas Kristensen (Barselona), Simon Kjer (Milan), Joakim Andersen (Kristal Palas) i Viktor Nelson (Galatasaraj);

Vezisti: Pjer-Emil Hejbjerg (Totenhem), Tomas Dilejni (Sevilja), Kristijan Eriksen (Mančester junajted) i Matijas Jensen (Brentford);

Napadači: Mikel Damsgor (Brentford), Andreas Skov Olsen (Klub Briž), Jesper Lindstrom (Ajntraht), Martin Brejtvejt (Silkeborg), Kasper Dolberg (Sevilja), Jonas Vind (Volfsburg) i Andreas Kornelijus (Kopenhagen).

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: บาคารา
Back to top button