FUDBAL

Ameri o dresovima: Samo četiri ružnija od srpskog!

Bliži se početak Svjetskog prvenstva u Kataru. Za samo sedam dana biće odigrana prva utakmica na Mundijalu, a naša fudbaleri Srbije će za 11 dana, odnosno 24. novembra odigrati premijeru protiv Brazilaca.

O Mundijalu se priča na svakom ćošku, a isto tako se komentariše i dres u kojem će nastupati Srbija. Tako je ugledni američki sportski list “Atletik” dao svoj sud o opremi u kojoj će nastupati „orlovi“.

I – nisu se lijepo proveli. Bavili su se Amerikanci gostujućim dresom Srbije, koji je bijele boje sa velikim amblemom na sredini, a dres je dobio peticu na skali koja ide do 10. Samo su SAD, Urugvaj, Argentina i Gana dobili gori rezultat.

– Opet. Puma, šta se to dešava? Neko je mislio da ovaj veliki logotip FIFA kartice izgleda zaista lijepo, toliko lijepo da su ga stavili na sve dresove koje su pravili za Mundijal – piše Atletik.

Kažu Amerikanci da, barem prema njihovom mišljenju, dres izgleda “jeftino”.

– Šta se dobija time? Očigledno da ne stoji dobro ni na jednom dresu, ali iz nekog razloga, bijela sa zlatnim rubovima čini da izgleda… još jeftinije? Prava kupovina na veliko iz fudbalske prodavnice vaše nedjeljne lige – navodi Atletik u svom tekstu.

Najviše ocene dobili su Belgijanci, Japan, Južna Koreja i Vels – devetke.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button