FUDBAL

Najbolji strijelac reprezentacije zbog orgija sa prostitutkama ne ide u Katar

Desetak dana prije početka Svjetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, meksički fudbalski savez bio je zadesio veliki skandal, a detalji su tek sada isplivali na vidjelo.

Radilo se o velikim orgijama u kojima je nekoliko reprezentativaca uživalo uz prostitutke. Većina detalja, kao i učesnika spornog događaja ostali su tajna, ali najnovija priča iz meksičkih medija otkriva ko je jedan od krivaca.

Riječ je o legendi reprezentacije Havijeru Ernandezu Ćićaritu, bivšem napadaču Mančester junajteda i Real Madrida. On je nakon Mundijala u Rusiji odigrao samo tri utakmice za reprezentaciju.

Iako je postojala osnovana sumnja na to da je to dokaz kako je on stajao iza orgija, priča je potvrđena tek ovih dana.

Većina meksičkih novinara izbjegavala je da kopa o ovom slučaju jer su se bojali da će ih to dovesti na crnu listu fudbalskog saveza, koji bi im mogao uskraćivati za informacije i zahtjeve za intervjue, te akreditacije.

Ipak, ovih dana je odlučio da ustupiti ugledni novinar Hoye Ramon Fernandes.

On je za politički dnevnik “Proceso” otkrio zašto zapravo Ćićarito, koji danas igra u Los Anđeles Galaksiju, neće biti u Kataru.

– Tata Martino nam je priznao da je Ćićarito unajmio dvije prostitutke za sebe tokom puta u Njujork i San Antonio. Svi su ga odbili jer nisu htjeli da se kompromituju, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su učestvovali u orgijama i žene su im bile bijesne nakon toga. Ćićarito se nije na vrijeme pokajao, nego je sve negirao – otkrio je Fernandez.

On je u istom intervjuu otkrio da je osoba iz saveza odgovorna za dogovaranje prostitutki za slavnog napadača otpuštena. Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA i daleko je od meksičkog fudbala.

– Ćićarito bi rekao da postiže golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svjetskom prvenstvu. Zna da pogađa nosom, guzicom, ali uvijek će biti samo Ćićarito. Vela je bolji, ali nema mentalitet pobjednika – zaključio je Fernandez.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button