FUDBAL

Stojković dijelio savjete Mitroviću: Najjačim snagama na Brazil VIDEO

Aleksandar Mitrović je spreman. I to je najbolja vijest u ovom trenutku u taboru Orlova, pored one da su se od povreda oporavili još Filip Kostić i Saša Lukić.

Ako se u nedjelju rekorder po broju golova mučio na treningu poslije nezgodne povrede, na novom je bilo vidljivo da je radio punom parom. Vidjelo se da je dobro kreće, nije bio pod “ručnom” kao na prošlom, a i loptu je jako udarao.

Djeluje da je povreda skočnog zgloba sanirana dovoljno da bi golgeter Fulama mogao da bude u najboljem izdanju već za meč sa Brazilom u četvrtak u prvom kolu G grupe Mundijala.

Takođe, reporter Sportala na treningu je primjetio zanimljivu scenu. Dok je Mitrogol “zatezao stopalo” prišao mu je selektor Dragan Stojković Piksi i nekoliko minuta razgovarao s njim.

Sa distance nismo mogli da čujemo šta, ali je govor tijela selektora ukazivao da mu je namjera bila više da udijeli nekoliko savjeta za narednog rivala, nego da se raspituje za njegovo zdravlje.

Sve ukazuje na to da će Orlovi napasti Brazil iz najjačih oružja, sa sve zdravim Mitrovićem koji bi mogao već od prvog minuta da se nađe na travi modernog stadiona Lusail.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button