FUDBAL

Kakve je „probleme“ Ronaldo donio Al Nasru?

Odluka Kristijana Ronalda da prihvati ponudu Al Nasra i preseli se u Saudijsku Arabiju mnoge je iznenadila.

Portugalac je prihvatio bogatu ponudu i od tog trenutka i tamošnja liga dobila je na značaju. Ronaldov saigrač je i nekadašnji veznjak Bajerna iz Minhena Luis Gustavo, koji je otkrio kakve je „probleme“ Kristijano doneo ekipiu.

– Sigurno je da je dolazak Ronalda mnogo otežao stvari za sve nas jer se sada svi timovi raduju utakmicama protiv njega. On ih sve i te kako motiviše. Svi žele na tim utakmicama da se dokažu što nam sigurno otežava stvari, ali volimo da se takmičimo – rekao je Brazilac i nastavio:

– Ronaldo je već sada poboljšao ligu jer su utakmice mnogo bolje. Svi su motivisani protiv nas da pokažu najbolje što znaju, a i to vam pokazuje kakav status Kristijano ima u fudbalu.

Tridesetpetogodišnji Gustavo je siguran da će od Ronaldovog dolaska profitirati i klub i igrači.

– Njegovo prisustvo u Al Nasru daje veliku prednost ekipi jer svaki dan imamo priliku da učimo od njega. Uživo vidimo kakve mogućnosti on posjeduje kao fudbaler, tehnički i fizički. Postigao je gol i riješio se pritiska i sigurno je da će sada biti sve bolji i bolji – izjavio je Gustavo.

Portugalac je potpisao ugovor do ljeta 2025. vrijedan 500 miliona evra, a prije nekoliko dana proslavio je 38. rođendan.

Al Nasr deli prvo mjesto sa Al Šababom i Al Itihadom sa po 34 boda, Al Hilal ima 32, a Al Tavon 30 bodova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button