EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian pomjera granice: Nove igre koje će oduševiti sve ljubitelje klađenja na fudbal

Meridian ponovo pomjera granice. Odavno ova kladionica ima najraznovrsniju ponudu, a sada su tu i nove igre koje će oduševiti sve igrače.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 1.000: čak 500% bonusa i 500 besplatnih spinova čekaju samo tebe.

Ovaj vikend donosi mnogo interesantnih utakmica u svim ligama petice, a to je prilika da odigrate nove igre iz ponude kladionice Meridian.

Meridian je u svoju ponudu uvrstio sljedeće opcije za klađenje:

-Autogol na utakmici
-Kombinacija crveni karton&penal na utakmici
-Domaćin/gost postižu gol iz penala
-Penal u prvom poluvremenu
-Penal na utakmici
-Glavni sudija gleda VAR na utakmici

Posebno je zanimljiva posljednja igre, a to je da će glavni sudija gledati VAR na utakmici. Kvote su izvanredne, te je to odlična šansa za profit. Rijetko se npr. desi da arbitri u Seriji A bar jednom ne pogledaju snimak neke sporne situacije.

Izdvaja se i igra koja nije viđena do sada, a to je kombinacija crvenog kartona i penala na utakmici. Ako možete predvidjeti na kojem meču će neki igrač skriviti kazneni udarac i pri tome zaraditi najstrožu kaznu, onda u Meridianu možete zaraditi lijepu svotu novca uz fenomenalne kvote.

Pored nekoliko sjajnih utakmica u Italiji, ništa manje interesantno neće biti u ostalim ligama petice. Newcastle i Liverpool će odigrati derbi kola Premijer lige. Pomenuti timovi su pretedenti na top 4, te samim time ovaj meč ima značaj više.

PSG će u izlaz iz krize tražiti u Ligi 1 na svom terenu gdje će ugostiti Lille. Bayern će prvo mjesto na tabeli Bundeslige braniti na uvijek nezgodnom gostovanju u Monchengladbachu, dok će Real Madrid potjeru za Barcelonom u La Ligi nastaviti u Pamploni kod Osasune.

Posjetite Meridian, izaberite pravu igru i profitirajte!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u februaru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

9 Comments

  1. Povratni ping: taurus firearms
  2. Granice su odavno pomjerene a s fudbalom vrijedi na sve igrati jer sve je moguce proci

  3. Ee sad ako dobro ne razradim taktiku i ne prodjem tiket sa ovakvom odlicnom ponudom igra pa onda necu nikad!

  4. Var da ce sudija gledati na utakmici je odlican izbor da ste uveli da se moze kladiti i bude stvarno dobra kvota!

  5. Igra penal i crveni karton na mecu je igra koju cesto igram i iz tog razloga sam otisao u drugu kladionicu, sad imam razlog da se vratim na vas sajt

Back to top button