FUDBALREGION

VIDIĆ OTVORENO Iza svega stoji Terzić koji želi da posvađa sve Zvezdine legende

Srpski fudbaler Nemanja Vidić ističe da nije odustao od kandidature za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije.

Izbori su 14. marta, a protivkandidat biće mu još jedna živa legenda – Dragan Džajić.

– Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora”, rekao je Vidić za “Sport Klub” i dodao:

– Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam.

Podsjetimo, Vidić je prije desetak dana u saopštenju naveo razloge svoje kandidature.

– Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim srpsku javnost, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika FSS doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću. Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski. Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja . Nadam se da ću uspeti – poručio je tada Vidić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button