EVROPSKE LIGEFUDBAL

Infantino odao posebnu počast Siniši Mihajloviću na FIFA dodjeli nagrada

Predsjednik FIFA Đani Infantino odao je počast preminulim fudbalskim legendama, među kojima je i Siniša Mihajlović, tokom ceremenojie dodjele nagrada u Parizu!

Ceremoniju na kojoj je Lionel Mesi proglašen za najboljeg igrača svijeta, Infantino je najprije otvorio tako što je još jednom zahvalio Kataru za najbolje organizovano Svjetsko prvenstvo, a onda se dotakao teme koja mnogima izaziva tugu.

– Fudbal je radost, fudbal je sreća, ali u godini koja je upravo završena bilo je i tužnih trenutaka. Izgubili smo Sinišu Mihajlovića i Đanluku Vijalija, koje pamtimo po osmjehu i hrabrosti. A onda i Kralja, Pelea. Pele je fudbal, nedostaje nam mnogo, ali je vječan i uvijek sa nama – poručio je Infantino.

Podsjetimo da se Infantino na poseban način oprostio od Siniše Mihajlovića tokom Mundijala u Kataru, kada je na meču legendi, na svojoj majici koju je nosio, napisao Mihajlović i iscrtao broj 11 – onaj koji je Miha nosio tokom karijere.

Takođe, prvi čovjek FIFA je odmah izjavio saučešće porodici.

– Sa najdubljom tugom primio sam vijest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije. Na terenu su njegovi slobodni udarci bili oličenje strasti i posvećenosti ljepoti igre na koju su ostavili trajan utisak u svijetu sporta, i njegova smrt je veliki gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće u ovom teškom trenutku – poručio je Đani Infantino tada.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: navigate here
  2. Povratni ping: unicc alternative
  3. Povratni ping: 주식
Back to top button