EVROPSKE LIGEFUDBAL

Mitroviću prijeti još veća kazna!?

Aleksandar Mitrović oštro je kažnjen zbog nasrtaja na sudiju u FA Kupu, ali mu prijeti još veća kazna.

Srpski napadač je suspendovan na osam utakmica i kažnjen novčano 75.000 funti, ali Fudbalski savez Engleske (FA) nije zadovoljan odlukom Regulatorne komisije.

FA je najavio da će se žaliti na ovu odluku, a prije službenog protesta sačekaće obrazloženje komisije, ali to je iz proceduralnih razloga.

Mitrović je kažnjen zbog odgurivanja i unošenja u lice sudiji Krisu Kavanou, tokom utakmice sa Mančester junajtedom u polufinalu FA Kupa u kojoj je postigao gol na Old Trafordu.

Napadaču Fulama nije pomoglo ni što se lično izvinio Kavanou, što je uradio i menadžer londonskog tima Marko Silva, koji je dobio dvije utakmice suspenzije za crveni karton zbog nervozne reakcije.

– Žalim zbog svojih postupaka koji su doveli isključenja. Dozvolio sam svojoj frustraciji da me nadvlada, a način na koji sam reagovao je pogrešan. Pokušavao sam da skrenem pažnju sudiji, ali jasno je da nije trebalo da stavim ruke na njega i razumem zašto mi je pokazao crveni karton, prvi u dresu Fulama – rekao je Mitrović.

Radi se, inače, o jednoj od dužih suspenzija u istoriji Premijer lige, koja ne pamti tako oštre sankcije još od doba kada je Luis Suares nosio dres Liverpula.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 영화 다시보기
Back to top button