EVROPSKE LIGEFUDBAL

AEK PRIJETI SVOJIM NAVIJAČIMA Kaznićemo vas

Atinski AEK riješen je da nastavi tamo gdje je stao na kraju prošle sezone kada je u pitanju nulta tolerancija na nesportsko ponašanje navijača na tribinama.

U posljednjem kolu prošle sezone, AEK je bio domaćin Volosu. Jedan navijač je izbačen sa tribina nakon što je zapalio i bacio baklju ka terenu. Klub ga je oštro kaznio, kako se to obično čini kada želite da postavite primjer ostalima – doživotno mu je zabranjen ulazak na stadion.

AEK se pred početak nove sezone navijačima obratio saopštenjem u kojem im je uputio oštro upozorenje.

– AEK će na svaki mogući način zaštititi igrače i brinuti o bezbijednosti svih na stadionu. Već smo preduzeli određene mjere i jasno da je ćemo, ako se na stadionu bude našao bilo ko spreman da se nedolično ponaša, prema njemu postupiti isto kao prema navijaču koji je zapalio baklju na utakmici protiv Volosa.

Niko neće imati pravo da kaže da nije znao ili da nije bio upozoren.

Svako ko samo pokuša da zapali dimnu bombu, laser, baklju ne samo da je glup, već on nije prijatelj AEK. Taj svjesno želi da nam našteti i pomogne našim rivalima. Zato će imati i odgovarajući tretman sa naše strane – poručili su navijačima iz kluba.

AEK će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv Dinama iz Zagreba, ukoliko Modri kako se očekuje u srijedu uveče potvrde plasman u treće kolo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button