EUROKUPOVIFUDBAL

JOŠ TUŽNIH VIJESTI Majka nastradalog navijača AEK imala srčani udar

Tužnim vijestima iz Grčke danas nema kraja.

Majka tragično nastradalog navijača AEK Mihalisa Kacurisa doživjela je srčani udar kada je saznala tragične vijesti o smrti svog sina, javio je grčki “Njuzbomb”.

– Srce majke Mihalisa nije izdržalo kada je čulo tragičnu vijest – naveo je pomenuti portal.

Kako se navodi, ona se srušila kada je čula tragične vijesti, a nakon toga, odmah je prebačena u bolnicu.

Ovu vijest je objavila njihova kuma.

Tužnim vijestima iz Grčke danas nema kraja. Majka tragično nastradalog navijača AEK Mihalisa Kacurisa doživjela je srčani udar kada je saznala tragične vijesti o smrti svog sina, javio je grčki “Njuzbomb”. – Srce majke Mihalisa nije izdržalo kada je čulo tragičnu vijest – naveo je pomenuti portal. Kako se navodi, ona se srušila kada je čula tragične vijesti, a nakon toga, odmah je prebačena u bolnicu. Ovu vijest je objavila njihova kuma. Kako se navodi, ispred bolnice je prisutan veliki broj pripadnika policije, koji obezbjeđuju lokaciju, jer se u istoj bolnici nalaze i povrijeđeni navijači Dinama.

Kako se navodi, ispred bolnice je prisutan veliki broj pripadnika policije, koji obezbjeđuju lokaciju, jer se u istoj bolnici nalaze i povrijeđeni navijači Dinama.

Grčka policija je ranije danas izdala saopštenje u kojem objašnjava šta se sve desilo i kakve mjere su preduzeli.

– Juče uveče, u ponedjeljak, 7. avgusta 2023. godine, grupa od 100-120 navijača Dinama iz Zagreba, zajedno sa svojim grčkim navijačima-saradnicima, bila je u Perisosu. Navijači AEK-a okupljeni su na širem području, a uslijedili su incidenti između navijača dvije ekipe, koji su bacali rakete, improvizovane zapaljive naprave, predmete, kamenje, i koristili su i improvizovane palice. Incidenti su se dogodili sat i po nakon što je gostujući tim završio trening i napustio teren, kao i igrači u pratnji policije. Na lice mjesta izašle su jake policijske snage koje su ugušile tuču, a brzo i onesposobile i uhapsile ukupno 98 osoba umiješanih u incidente. Preliminarnu istragu sprovodi Uprava za bezbjednost Atike, dok se istraga za identifikaciju dodatnih počinilaca i svaki drugi aspekt slučaja intenzivno nastavlja – navodi se u saopštenju policije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button