ATPEVROPSKE LIGEFUDBALTENIS

Nadal: Da li bih želio da budem predsjednik Reala? Naravno!

Ime Rafaela Nadala i mjesto predsjednika fudbalskog kluba Reala se u posljednje vrijeme sve više dovodilo u vezu jedno sa drugim.

Nije tajna da je osvajač 22 Grend slem titule veliki navijač “kraljevskog kluba”, ali to ne znači da će nužno nekad i doći na tu poziciju.

Nadal je u razgovoru za “As” istakao da bi to volio, ali da ima onih koji više zaslužuju to mjesto, kao i da nema poente voditi te razgovore dok poziciju drži Florentino Peres.

– To je nešto što me često pitaju. Ponekad se stvari vade iz konteksta zarad naslova. Na kraju jedina stvar koju kažem jeste – da li bih želio da budem predsjednik Real Madrida? Da, naravno. To ne znači da ću nekad i biti, kao i da ću ikada probati da budem. Prije svega, tu su ljudi koji su više od mene spremni za tu priliku u budućnosti kada mandat jednog od najboljih predsjednika koje smo imali u svojoj istoriji, Florentina, istekne. U tom smislu, ne mislim da postoji urgentna potreba za novim predsjednikom. Veliki sam ljubitelj fudbala i navijač Reala takođe. Ako me pitate da li bih volio, odgovor je da. To ne znači da postoji realna šansa da ću jednoga dana to postati – odgovorio je Nadal.

Vrijeme dok ne igra tenis provodi na golf terenu.

– Golf ima jednu dobru stranu, dozvoljava ti se da se takmičiš tokom mnogo godina u životu. Za mene, takmičnje je nešto što volim i što je neophodno za moj život. Međutim, golf ću nastaviti da posmatram kao što sam i uvijek. Kao hobi i bijeg od stvarnosti – dodao je Rafa.

Njegov sin Rafael ima skoro godinu dana.

– Najbolja stvar u vezi sa roditeljstvom je doći kući i vidjeti radost deteta kada stigneš. Teško je objasniti, ali je jedinstven osjećaj – zaključio je Nadal.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button