EUROKUPOVIFUDBAL

Šta je Gvardiola rekao Baharu poslije meča?

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govorio je na konferenciji za medije poslije poraza u Mančesteru protiv Sitija (3:1) na startu Lige šampiona.

Zvezda je imala prednost nakon prvog poluvremena, ali je ispustila sve u nastavku.

– Poslije vođstva morate da smirite igrače i kažete im da nastave da igraju. Znate da će Siti u nastavku da pritiska sve više. Primili smo rani gol u drugom poluvremenu. Prema mom mišljenju, pokušali smo sve. Pokušali smo da igramo hrabro i borimo se, probali smo da igramo pritisak. Nismo uspjeli jer oni distribuišu loptu sjajno. Možemo da se pogledamo u ogledalo i kažemo: ‘Pokušali smo da igramo‘. Ponosan sam na ekipu. Prenijećemo ovu energiju na narednu utakmicu – rekao je Bahar u uvodnoj riječi.

Poslije meča je bio u razgovoru sa Pepom Gvardiolom, a novinarima je otkrio šta je rekao.

– Nije tajna. Prije meča sam mu rekao da sam čuo da ima dobar restoran u Mančesteru. Poslije utakmice, rekao mi je da želi da pije vino sa mnom poslije utakmice u Beogradu. Rekao sam mu da volim da igram presing protiv svih, ali protiv njegove ekipe je nemoguće – istakao je Bahar.

Bahar želi pobjedu u derbiju.

– Najvažnija utakmica je ona sljedeća, pogotovo jer je to večiti derbi, a znam koliko je navijačima pobjeda u tom meču važna. Pogotovo kad se uzme u obzir da smo izgubili dijve utakmice u prvenstvu, što je mnogo za Zvezdu i svjestan sam toga. Moramo da pobijedimo u derbiju, za nas i za navijače. Poslije toga imamo još jednu utakmicu u Superligi i tek onda je Jang Bojs. Tako da, fokus je isključivo na derbiju – smatra Bahar.

Iznenadio je sve uključivanjem debitanta Naserom Đigom u startnih 11.

– Naser je trenirao sa nama. Htio sam da igra u ligi, ali nije bio spreman. Izgledao je dobro na posljednjem treningu, pa sam odlučio da se kockam. Igrao je dobro. Zadovoljan sam. Takođe, Glazer je dobro igrao, spasao nas je nekoliko puta – zaključio je Bahar.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button