EUROKUPOVIFUDBAL

Bahar: Razočaravajuće, kažnjeni smo

Trener Crvene zvezde Barak Bahar govorio je na konferenciji za medije poslije remija sa Jang Bojsom (2:2).

Dva tima podijelila su bodove u okviru drugog kola grupe G Lige šampiona.

Zvezda je vodila, pa gubila, da bi bod donio Osman Bukari u 88. minutu utakmice.

– Razočaravajuće je jer nismo pobedili. Imali smo sjajan momentum na početku i kraju. Odbrana je pokazala dobar karakter, ali na kraju nije bilo dovoljno. Potrudićemo se da sledeći put bude bolje – rekao je Bahar na konferenciji za medije.

Bahar je pohvalio rezerviste koji su uneli novu energiju.

– Rekao sam da smo završili dobro utakmicu, ali to je bilo tako jer smo morali da postignemo gol. Moramo igrati pametnije. Primili smo lak gol, posle toga smo morali da jurimo za njima. Svi igrači koji su ušli sa klupe su odradili dobar posao. Umalo smo stigli do pobede – kazao je Bahar i dodao:

– Ponekad igrači mogu da uđu sa klupe i promene utakmicu. Pogotovo igrač poput Kataija, koji nije igrao puno. Umalo nam je doneo pobedu. Moramo biti fokusiraniji jer u Ligi šampiona nemate toliko šansi kao danas. Moramo postizati golove kada one dođu.

Zvezda je bila surovo kažnjena na startu drugog poluvremena.

– Znamo da su jako fleksibilan tim. Spremali smo se za 4-4-2 kao što igraju obično, ali znamo da igraju i sa jednim napadačem. Bili smo spremni na sve. Počeli smo dobro, prvi postigli gol, ali su se posle vratili. Kažnjeni smo – ističe izraelski stručnjak.

Bahar očekuje od svog tima bolju igru i ističe da su pred njima važne utakmice sa Lajpcigom.

– Rekao sam i ranije. Treba da igramo bolje, pritiskamo bolje. Kada smo primili drugi gol, krenuli smo sa svim u napad. To je utakmica, sve je stvar momentuma. Kada ga imate, treba da postignete više golova od protivnika. Ovo je tek druga utakmica. Hteli smo da pobedimo i osvojimo tri poena. Imamo dve utakmice sa Lajpcigom i verujemo da sve može da se desi.

Dobio je i pitanje o Naseru Đigi, koji je igrao rukom i skrivio penal.

– Ne mogu da kažem ništa o tome, nije to hteo da uradi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button