EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladi se na lige petice u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnijia ponuda za klađenje

Dosta velikih fudbalskih derbija će se igrati širom Evrope danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ARSENAL – MANCHESTER CITY – 1 (2.90) X (3.45) 2 (2.45)
Arsenal je u utorak izgubio prvi meč u sezoni. Lens je preokretom savladao tim Mikela Artete sa 2:1 u okviru 2. kola Lige šampiona. “Tobdžije” što prije moraju zaboraviti taj duel i ekspresno se okrenuti onome što ih očekuje danas. Prethodnog vikenda su prišli na samo jedan bod zaostatka u odnosu na najvećeg rivala za titulu i sada imaju šansu da ih trijumfom prestignu na tabeli.
Na poraz kod Wolvesa u Premijer ligi, Manchester City je odgovorio sigurnom pobjedom protiv Leipziga u Ligi šampiona, te je tako “kaparisao” prvo mjesto u svojoj grupi. Prošle su već tri utakmice od kada je Erling Haaland postigao svoj zadnji gol i Norvežanin će gledati da se to promijeni u meču na kojem će biti fokus čitave evropske fudbalske javnosti danas.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
“Dupla sigurica” je igra koju možete pronaći jedino u ovoj kladionici. Dovoljno je da se dogodi jedan od dva moguća scenarija i tip će biti dobitan.
Samo neke od “duplih sigurica” za meč Arsenal-Manchester City su:
• 2 ili I2+ (pobjeda Manchester Citya ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.55
• 1 ili 4+ (pobjeda Arsenala ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.75
• IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.85
• D3+ ili G3+ (Arsenal ili Manchester City daju najmanje tri gola na utakmici) – 2.55

NAPOLI – FIORENTINA – 1 (1.70) X (4.10) 2 (4.80)
Napoli je u posljednja dva kola Serie A bio impresivan. Ukupno su postigli osam golova na mečevima protiv Leccea i Udinesea, ali su isto tako pretrpili poraz od Real Madrida u Ligi šampiona. Rudi Garcia definitivno nije uspio da nastavi tempom koji je nametnuo Luciano Spalletti, ali ispred njega je još dosta vremena da ućutka kritičare i ostane u trci za scudetto do samog kraja.
Fiorentina pod vođstvom Vincenza Italiana igra sve bolje i bolje iz sezonu u sezonu. Sada su čini se napravili još jedan iskorak i mogli bi možda konkurisati i za mjesto unutar top 4. Utakmica u Napulju biće odličan test njihovih mogućnosti u ovom trenutku, a ako bi uspjeli da iznenade aktuelnog šampiona Italije, onda bi apetiti još više porasli.
Jedna od sjajnih igara iz ponude Meridiana je pogađanje da li će se desiti minimalno jedan od dva navedena scenarija ili neće nijedan. Neke od opcija za meč Napoli-Fiorentina su:
• Neriješeno ili oba tima daju gol – DA (1.55) NE (2.35)
Tip DA je dobitan ukoliko bude neriješeno i(li) oba tima daju gol, dok je tip NE dobitan ako jedan od timova ne postigne gol na meču i ne bude neriješeno.
• Pobjeda Napolija ili više od 2.5 gola na utakmici – DA (1.30) NE (3.55)
Tip DA je dobitan ako Napoli pobijedi i(li) budu najmanje tri gola na utakmici. Tip NE je dobitan samo ako budu manje od 2.5 gola na utakmici i Fiorentina ne izgubi.
• Pobjeda Fiorentine ili manje od 2.5 gola na utakmici – DA (1.70) NE (2.10)
Tip DA je dobitan ako Fiorentina trijumfuje i(li) ako bude manje od 2.5 gola na utakmici. Tip NE je dobitan ako Fiorentina ne pobijedi i budu najmanje tri gola na meču.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u oktobru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button