FUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Italija 1.95, Slovenija 1.50

Večeras ćemo saznati još tri putnika na Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će se održati u Njemačkoj naredne godine, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

UKRAJINA – ITALIJA – 1 (3.95) X (3.50) 2 (1.95)
Odlučujuću utakmicu za odlazak na Evropsko prvenstvo, Ukrajina i Italija će odigrati na neutralnom terenu u Leverkusenu. Ukrajinci su nominalni domaćini i za prolaz im je neophodna pobjeda, dok u slučaju remija ili trijumfa gostiju, Italija odlazi na turnir u Njemačku naredne godine. Dobra stvar za obje selekcije je što će imati i popravni jer su dobrim igrama kroz Ligu nacija osigurali baraž ukoliko ne ispune cilj kroz kvalifikacije.
Ove dvije selekcije su igrale svoju prvu međusobnu utakmicu u ovoj grupi prije nešto više od dva mjeseca i tada su Italijani trijumfovali na “San Siru” sa 2:1. Oba gola je postigao vezni igrač Intera Davide Frattesi koji bi i sada mogao biti džoker Luciana Spallettija. S obzirom da “Azzurri” nisu igrali na prethodnom Svjetskom prvenstvu, za njih bi bio ogroman šok i udarac ukoliko večeras ne bi osvojili makar bod u Leverkusenu.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ukoliko očekujete da Italija prođe dalje, onda je dvoznak u kombinaciji sa brojem golova vjerovatno najbolja opcija za tipovanje.
U ponudi Meridiana je dosta različitih mogućnosti za klađenje na tu “duplu opkladu”, a neke koje izdvajamo su:
• X2&0-3 (neriješeno ili pobjeda Italije, uz 0-3 gola na meču) – 1.70
• X2&2-4 (neriješeno ili pobjeda Italije, uz 2-4 gola na meču) – 2.00
• X2&NG (neriješeno ili pobjeda Italije i jedna ili obje ekipe ne daju gol na meču) – 2.70
• X2&I2+ (neriješeno ili pobjeda Italije i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.65

SLOVENIJA – KAZAHSTAN – 1 (1.50) X (3.85) 2 (6.20)
Slovenija se nalazi u identičnoj situaciji kao Italija. Potreban im je samo jedan bod da osiguraju odlazak na Evropsko prvenstvo u Njemačku, međutim njihov posao bi trebalo da bude lakši jer će igrati pred svojim navijačima u Ljubljani. Slovenci čekaju 14 godina na odlazak na nekoliko veliko takmičenje, a i tada je u tome uspio sadašnji selektor Matjaž Kek.
Protivnik Slovenije biće Kazahstan koji je odigrao izuzetno dobre kvalifikacije. Osvojili su 18 bodova iz devet utakmica, a posebno je impresivan bio trijumf na gostovanju kod Finske prije mjesec dana. Ta pobjeda im je uostalom i dala šansu da u Ljubljani odlučuju o svojoj sudbini. Nikada prije nisu bili na velikom takmičenju i ne treba ni govoriti koliki motiv će imati.
Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima “Bet Builder”. Ova igra vam daje mogućnost da odigrate neograničen broj tipova sa istog meča i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.
Ako sa utakmice Slovenija-Kazahstan odigrate npr. sljedeće tipove:
• Pobjeda Slovenije
• Više od 2.5 gola na utakmici
• Slovenija daje prvi gol na meču
• Više od 0.5 golova u prvom poluvremenu
Kvota će biti 3.43!
U ostalim kvalifikacionim utakmicama vrijedi izdvojiti okršaj Češka-Moldavija koji će takođe u direktnom duelu odlučivati putnika u Njemačku. Češkoj je dovoljan i bod, ali pošto igraju kući, apsolutni su favorit i za tri boda pošto je kvota na “keca” 1.25.
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama, kojima časti svoje igače.
Kladite se na mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Meridianu i osvoji BONUS!
Jedini uslov je da se uplati depozit i odigra tiket koji sadrži bar jedan meč iz ponude kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 20 KM.
Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket koji u sebi sadrži barem jedan meč iz ponude kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i uplatu depozita u period od 16.11.2023. do 21.11.2023. do 20:45 h.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button