EUROKUPOVIFUDBAL

Najveće kvote na derbi Italije su u Meridianu: Juventus 3.40, Inter 2.25

Današnji dan u ligama petice će obilježiti okršaj Evertona i Manchester Uniteda, kao i veliki italijanski derbi koji će igrati Juventus i Inter, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

EVERTON – MANCHESTER UNITED – 1 (2.70) X (3.50) 2 (2.60)
Tokom reprezentativne pauze, Everton je zbog kršenja finansijskog fair-playa dobio kaznu od 10 bodova, tako da su sada u zoni ispadanja. Srećom po njih, Burnley, Luton i Sheffield United se nisu proslavili u prvih 12 kola tako da “Karamele” i pored ove kazne imaju realnu šansu da se izbore za opstanak. Olakšavajuća okolnost je i to što imaju Seana Dychea na klupi koji se odlično snalazi u takvim okolnostima.
Po opštem utisku i pisanju analitičara, Manchester United igra veoma loše ove sezone. Ipak, “Crveni đavoli” su skupili 21 bod u Premijer ligi i nisu toliko daleko od pozicija koje vode u Ligu šampiona. Istina je da su u nekoliko utakmica do pobjeda dolazili na nevjerovatan način u sudijskoj nadoknadi, ali sve to može poslužiti samo kao dodatan motiv da napreduju kroz sezonu i dođu tamo gdje Erik ten Hag priželjkuje da budu.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Jedna od igara koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana je “Dupla sigurica”. Daje vam mogućnost da pogodite samo jedan od dva potencijalna ishoda i tip će biti dobitan.
U ponudi je veliki broj različitih “duplih sigurica”, a četiri koje izdvajamo su:
• X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.50
• 1 ili I2+ (pobjeda Evertona ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.60
• 2 ili 4+ (pobjeda Manchester Uniteda ili najmanje četiri gola na meču) – 1.65
• IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.85

JUVENTUS – INTER – 1 (3.40) X (3.30) 2 (2.25)
Juventus ne igra lijepo na oko, ali Juventus vrijedno skuplja bodove. Massimiliano Allegri je ponovo sastavio granitnu odbranu koja je primila samo sedam golova u Seriji A ove sezone. Na posljednjih sedam utakmica u domaćem prvenstvu, Wojciech Szczesny je kapitulirao samo u trijumfu “Stare dame” protiv Cagliarija sa 2:1. Upravo će i u ovom derbiju cilj prije svega biti da se sačuva sopstvena mreža.
Inter ovaj veliki derbi dočekuje sa dva boda prednosti ispred Juventusa i ukoliko bi trijumfovali, napravili bi više nego korektnu razliku na tabeli. “Nerazzurri” još uvijek nisu osvojili titulu u eri Simonea Inzaghija i na tome je potpuni fokus ove sezone. Lautaro Martinez igra fudbal svog života i sa 12 golova je najbolji strijelac Serije A. Upravo će se od njega očekivati da u Torinu pronađe put do mreže Juventusa.
Pored standardne opklade na to da li će neki igrač postići pogodak na meču, Meridian je jedina kladionica u kojoj se možete kladiti i na to koliko će neki igrač imati asistencija, šuteva ka golu, šuteva u okvir gola ili uklizavanja.
U ponudi se nalaze svi igrači Juventusa i Intera, a neke od zanimljivih opcija za klađenje su:
• Lautaro Martinez 1+ golova na meču – 2.45
• Filip Kostić 1+ asistencija na meču – 3.75
• Nicolo Barella 2+ šuteva na gol na meču – 2.00
• Dušan Vlahović 2+ šuteva u okvir gola na meču – 3.50
• Bremer 3+ uklizavanja na meču – 3.35
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u novembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button