EUROKUPOVIFUDBAL

Može li Zvezda iskoristiti rasterećenost Manchester Citya? Iskoristi spektakularnu kvotu u Meridianu i profitiraj

Večeras ćemo saznati imena svih učesnika osmine finala Lige šampiona, a kladionica Meridian je spremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

                                                               Igraj Ligu šampionskih bonusa!

Uplati depozit i odigraj tiket koji sadrži bar jedan meč Lige šampiona. Na taj način, kvalifikujete se za bonus od 10 KM.

Meridian će nagraditi 10 igrača koji budu imali tiket sa bar jednim parom Lige šampiona i uplatu depozita između 12. i 13. decembra, do 21h.

CRVENA ZVEZDA – MANCHESTER CITY – 1 (8.40) X (5.40) 2 (1.36)

Crvena zvezda nažalost nije uspjela da ostvari pozitivan rezultat u prošlom kolu protiv Young Boysa, tako da ne postoje ni teoretske šanse da na proljeće igraju evropski fudbal. Definitivno se očekivalo mnogo više od crveno-bijelih u Ligi šampiona, tako da je sada potpuni fokus prebačen na Superligu Srbije gdje su u direktnoj trci za titulu sa Partizanom. 

Manchester City je proteklog vikenda prekinuo niz loših rezultata u Premijer ligi. Savladali su Luton teže od očekivanog, ali Pep Guardiola je taj duel iskoristio da odmori neke igrače uključujući Erlinga Haalanda. S obzirom da su “Građani” već osigurali prvo mjesto u Ligi šampiona, moguće je da španski stručnjak i u ovom duelu poštedi neke od svojih nosilaca.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Iako utakmica nema rezultatski značaj niti za jedan tim, za očekivati je da Crvena zvezda bude znatno motivisanija jer se ne dobija svaki dan šansa da se odmjere snage sa jednom od najboljih evropskih ekipa.

To bi moglo da nam garantuje dobru fudbalsku predstavu, a “Dupla opklada” u kombinaciji sa GG (oba tima daju gol) bi mogla biti dobitno rješenje. 

U ponudi Meridiana je ogromnim broj “duplih opklada sa GG” za ovaj meč, a neke koje izdvajamo su:

  • GG&I1-3 (oba tima daju gol i 1-3 gola u prvom poluvremenu) – 2.35
  • GG&2-4 (oba tima daju gol i 2-4 gola na meču) – 2.75
  • GG&I2+&II1+ (oba tima daju gol, najmanje dva gola u prvom i najmanje jedan gol u drugom poluvremenu) – 3.60
  • IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 4.85

NEWCASTLE – MILAN – 1 (1.90) X (3.70) 2 (3.85)

Newcastle igra sa dosta uspona i padova, ali kada se uzme u obzir da već mjesec dana imaju ogromne probleme sa povredama, kao i da je ovo prvi put nakon dosta godina da igraju paralelno Premijer ligu i neko evropsko takmičenje, onda je jasno zašto je to tako. I pored svega i dalje imaju šansu da se kvalifikuju za osminu finala Lige šampiona, ali potrebno je da savladaju Milan, uz to da PSG ne ostvari trijumf na gostovanju kod Borussije Dortmund.

Milan je u mnogo težoj situaciji nego Newcastle. I oni teoretski mogu do nokaut faze Lige šampiona, ali njima nije dovoljno da bude neriješeno u Dortmundu, nego je neophodno da PSG izgubi jer imaju lošiji međusobni skor od “Svetaca”. Ipak, to neće umanjiti njihov motiv u ovom duelu jer bi sa tri boda makar osigurali nastup u Ligi Evrope na proljeće.

Meridian je jedina kladionica koja u svojoj ponudi ima Bet Builder. Ova igra vam omogućava da sa jedne utakmice odigrate neograničen broj različitih tipova i da za to dobijete jedinstvenu kvotu.

Ako se odlučite npr. da u “Bet Builderu” sa utakmice Newcastle-Milan odigrate sljedeće tipove:

  • Više od 2.5 gola na utakmici
  • Više od 1.5 gola u prvom poluvremenu
  • Oba tima daju gol
  • Milan postiže 1-2 gola na utakmici

Kvota će biti 4.13!

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u decembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button