EVROPSKE LIGEFUDBAL

Igraj na lige petice u Meridianu i profitiraj uz najveće kvote: Newcastle 1.85, Barcelona 1.70

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte tiket dana sastavljen upravo pomoću kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

NEWCASTLE – FULHAM – 1
Kvota: 1.85

Newcastle je završio svoj nastup u Evropi za ovu sezonu porazom od Milana na “St. James Parku”. Da su stigli do trijumfa, izborili bi čak i osminu finala Lige šampiona, ali na kraju su ostali i bez onog utješnog takmičenja. Sada mogu da u potpunosti prebace fokus na Premijer ligu i da probaju dohvatiti četvrtu poziciju koja bi im donijela elitni evropski fudbal drugu godinu uzastopno.

Fulham je iz blage rezultatske krize izašao sa tri pobjede u zadnja četiri kola. Posebno su spektakularni bili trijumfi nad Nottingham Forestom i West Hamom u prethodnih 10 dana. Oba susreta su dobili sa 5:0 na svom “Craven Cottageu” i sa mnogo samopouzdanja putuju u Newcastle. Tim Marca Silve može da uživa u svojim igrama jer za opstanak neće strepiti, a do Evrope jako teško mogu.

Obrazloženje prognoze: Ova utakmica je dosta važnija za Newacstle u ovom momentu. Ne smiju dozvoliti sebi dvocifren minus u odnosu na pozicije koje vode u Ligu šampiona i za očekivati je da vidimo reakciju. Fulham hoće doći sa ogromnim samopouzdanjem, ali ovo što su prikazali u zadnja dva meča je više splet okolnosti nego realan kvalitet koji posjeduju.

AUGSBURG – BORUSSIA DORTMUND – 2
Kvota: 2.00

Augsburg se u prethodnih šest sezona svaki put grčevito borio za opstanak u Bundesligi i svaki put bi se na volšeban način iščupali. Čini se da je konačno svanulo ovom klubu iz Bavarske jer nakon 14 kola imaju 17 bodova, osam više od zone ispadanja. Djeluje da ovoga puta nikakve drame neće biti, a najveće zasluge idu danskom treneru Jessu Thorupu koji je napravio mini revoluciju od svog dolaska.

Borussia Dortmund je pokazala dva lica ove sezone. Dok su u Ligi šampiona iz “grupe smrti” izašli sa prvog mjesta, u Bundesligi nisu ni na poziciji koja vodi u elitno evropsko takmičenje. U zadjih šest kola su osvojili svega pet bodova i da nisu briljirali u okršajima sa Newcastleom i Milanom, pitanje je da li bi Edin Terzić i dalje sjedio na klupi “Milionera”.

Obrazloženje prognoze: Augsburg je odličan protivnik za Borussiju Dortmund da prekinu niz loših rezultata u Bundesligi. Grupnu fazu Lige šampiona su završili na odličan način i u naredna dva mjeseca mogu u potpunosti da se posvete popravljanju pozicije u domaćoj ligi. Početak toga bi morao biti danas u Bavariji.

VALENCIA – BARCELONA – 2
Kvota: 1.70

Valencia je daleko od svojih sjajnih dana i ponekad je tužno gledati u šta se pretvorio klub sa “Mestalle”. Iako tu i tamo oduševe kao što je bio slučaj kad su pregazili Atletico Madrid sa 3:0 u septembru, češće razočaraju svoje navijače. U prošlom kolu su izgubili od Getafea rezultatom 1:0 i sve ukazuje da će ovo biti još jedna sezona za zaborav.

Barcelona definitivno ne može biti zadovoljna stanjem u kojem se nalazi. Utakmica protiv Girone je bila odlična prilika da pokažu karakter, a završilo je tako što su sa 4:2 nadigrani na sopstvenom terenu. Ne samo da zaostaju pet bodova za Real Madridom, nego im sada i sedam bodova bježi rival iz Katalonije. A nakon svega prikazanog, neozbiljno je Gironu ne uzeti u razmatranje kao ozbiljnog kandidata za titulu u La Ligi.

Obrazloženje prognoze: Tokom sedmice su se pojavile informacije da nisu svi zadovoljni načinom na koji Xavi vodi ekipu. Očito je da postoje određene trzavice u klubu, ali to ne mora nužno biti loša stvar. Ovo je idealna prilika da se Katalonci vrate na pobjednički put je Valencia nije ni približno kvalitetna kao Barcelona i realno je da gosti ovo dobiju bez previše drame.

Meridianov tiket dana:

Newcastle – Fulham – 1
Augsburg – Borussia Dortmund – 2
Valencia – Barcelona – 2

Ukupna kvota: 6.29

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u decembru na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button