KOŠARKANBA

RAJAKOVIĆ OPLEO PO SUDIJAMA I NBA: Ovo je sramota, dajte Lejkersima odmah pobedu VIDEO

Trener košarkaša Toronta Darko Rajaković bio je besan i razočaran posle poraza od Los Anđeles Lejkersa.

Reptorsi su izgubili od Lejkersa 132:131, a u veoma izjednačenoj utakmici domaći tim je u poslednjoj deonici imao čak 23 slobodna bacanja.

Srpski trener vidno je bio besan na sudijski kriterijum i činjenicu da su “jezerdžije” od ukupno 36 penala na meču 23 dobila u poslednjem kvartalu.

Činjenica je da su Lejkersi čak 23 od ukupno 36 penala imali u posljednjoj četvrtini.

“Nečuveno! Ovo je sramota za sudije i za ligu. Dvadeset i tri slobodna bacanja za njih i samo dva za nas u četvrtoj deonici. Kako onda da igraš utakmicu? Razumem da oni imaju ol-star igrače, ali i mi imamo zvezde. Kako je moguće da Skoti Barns, koji je ol-star potencijal, svaki put kad ide ka košu ne dobije faul, a ne flopuje, već ide punom snagom da izvuče faul? Kako je to moguće? Objasnite mi! Ako je tako, dajte im pobedu. Ne moramo ni da se pojavimo. Ovo nam se ne dešava prvi put. Skoti Barns će biti ol-star, lice ove lige. Tokom cele sezone se dešavaju ove besmislice”, rekao je Rajaković na konferenciji posle meča.

Nastavio je u istom tonu.

“Samo dođu i pogledaju ono što žele. Ne mare da čuju ni nas ni igrače. Ne štite nas. Od 36 slobodnih bacanja su 23 imali u poslednjoj deonici. Kako da igramo sa njima? Stalno se to dešava, ali uporno govorim mojim igračima da budu profesionalci i gledaju na sledeću utakmicu. Dokle tako?! Koliko dugo?”, istakao je Rajaković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button