EUROKUPOVIFUDBAL

Meridian ima najveće kvote za sve mečeve iz Lige šampiona: Real Sociedad 2.65, PSG 2.75

Večeras ćemo dobiti prva dva putnika u četvrtfinale Lige šampiona, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!
BAYERN – LAZIO – 1 (1.30) X (6.00) 2 (12.00)
Bayern je u prošlom kolu Bundeslige doživio novi kiks i sada 10 bodova zaostaje za Bayer Leverkusenom. Više je nego očigledno da Bavarci neće osvojiti titulu prvi put nakon 12 godina i nastup u Ligi šampiona je jedino što Thomasa Tuchela drži na klupi ovog kluba. Eventualna eliminacija večeras bi gotovo sigurno značila promjene.
Lazio takođe nema sezonu za pamćenje. U Seriji A su na skromnoj devetoj poziciji i ne samo da se Liga šampiona naredne jeseni neće igrati na “Olimpicu”, nego je veoma izvjesno da ni evropskog fudbala neće biti. Dolazak Maurizija Sarrija je definitivno imao efekat i ostvareni su solidni rezultat, ali kontinuitet ne postoji.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Skoro svi očekuju da Bayern preokrene stvari u svoju korist i da eliminiše Lazio. Ako ste i vi takvog vjerovanja, onda je Meridian prava adresa.
“Trodupla opklada” je igra koju možete pronaći samo u Meridianu, a ona vam daje mogućnost da kombinujete ishod meča sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena. Kvote su impresivne!
U ponudi je 81 različita opcija za kombinovanje u “troduploj opkladi” sa pobjedom Bayerna, a četiri koje izdvajamo su:
• 1&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Bayerna, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.15
• 1&I 1+&II 2+ (pobjeda Bayerna, najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 2.65
• 1&I 2+&II 1-2 (pobjeda Bayerna, najmanje dva gola u prvom 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 4.40
• 1&I 0-2&II 3+ (pobjeda Bayerna, 0-2 gola u prvom i najmanje tri gola u drugom poluvremenu) – 4.55
REAL SOCIEDAD – PSG – 1 (2.60) X (3.45) 2 (2.75)
Real Sociedad je pokazao dva lica ove sezone. Imali su odličan početak i do januara su izgledali sjajno u svim takmičenjima. Ipak, došlo je do velikog pada i ne djeluje da će se stvari preokrenuti u korist kluba iz San Sebastiana. U La Ligi su na skromnoj sedmoj poziciji, a u Ligi šampiona su prvi meč od PSG-a izgubili sa 2:0 i minimalne su šanse da prođu u četvrtfinale.
PSG je takođe u blagoj krizi pošto su u posljednja dva meča domaćeg prvenstva remizirali. Ipak, i dalje imaju veliku prednost u odnosu na drugoplasirani Brest i biće senzacija ako ne osvoje titulu. Na dobrom su putu i da stignu do četvrtfinala Lige šampiona, ali sve to nije dovoljno da situacija u svlačionici bude idilična. O odlasku Kyliana Mbappea u Real Madrid se konstantno priča i to definitivno utiče na tim.
S obzirom na poraz u prvoj utakmici, Real Sociedad će sigurno da krene ofanzivno od prve minute. To će ostaviti prostor i PSG-u, pa je realno da vidimo meč sa dosta golova.
“Dupla opklada u kombinaciji sa GG” je igra koju možete takođe pronaći samo u ponudi Meridiana, a na raspolaganju igračima je veliki broj različitih opcija za klađenje.
Samo neke koje izdvajamo sa meča Real Sociedad-PSG su:
• GG&2-5 (oba tima daju gol i 2-5 golova na meču) – 1.90
• GG&I1+ (oba tima daju gol i najmanje jedan gol u prvom poluvremenu) – 2.10
• GG&I2+ (oba tima daju gol i najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 3.45
• IGG&3+ (oba tima daju gol u prvom poluvremenu i najmanje tri gola na meču) – 5.25
Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.
Ovaj put, odlučila je da u martu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!
Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button