EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladionica Meridian – najveće kvote na planeti: Juventus 2.50, Manchester United 2.20

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od mečeva iz liga petice uz korištenje najvećih kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

BRENTFORD – MANCHESTER UNITED – 2
Kvota: 2.20

Brentford je osvojio samo jedan bod u posljednjih šest kola Premijer lige i to je razlog zbog kojeg su opet blizu zone ispadanja. Istina je da i dalje imaju solidnu prednost u odnosu na Nottingham Forest, kao i to da im slijedi dosta povoljniji raspored, ali dobar rezultat ovog vikenda bi olakšao stvari.

Manchester United je imao previše uspona i padova ove sezone, pa nekako djeluje čudno da su uopšte i dalje u igri za mjesto u Ligi šampiona. Ako bi uspjeli da trijumfuju protiv Brentforda, onda bi stvari izgledale još bolje za “Crvene đavole”.

Obrazloženje prognoze: Ovo je faza sezone kad obično sve ekipe dosegnu svoj maksimum. Manchester United definitivno nije tim koji je svaki put opravdao očekivanja u zadnje vrijeme, ali momentum je na njihovoj strani i djeluje da je ovo prilika koju ne smiju propustiti. A i kvota je više nego odlična.

BARCELONA – LAS PALMAS – 1&3+
Kvota: 1.70

Barcelona je izgledala potpuno izgubljeno jesenas i cijeli pritisak oko kluba je natjerao Xavija da najavi odlazak iz kluba po završetku sezone. Ipak, od tog trenutka se sve okrenulo za 180 stepeni i Katalonci igraju najbolje u eri trenutnog trenera. Ostaje samo da se vidi kako će reprezentativna pauza uticati na njih.

Las Palmas nema pobjedu u La Ligi još od početka februara kada su nadigrali Valenciju sa 2:0, ali to ih previše ne opterećuje. Njihov jedini cilj u povratničkoj sezone je bio da izbore opstanak i odavno je jasno da će biti dio elitnog ranga španskog fudbala i naredne takmičarske godine.

Obrazloženje prognoze: Barcelona igra potpuno rasterećeno od momenta kada su ih svi otpisali i nema razloga da u tom ritmu ne nastave i sada. Kada Katalonci igraju bez pritiska, obično prave sjajan rezultat i vjerujemo da će rutinski izaći na kraj i sa Las Palmasom.

LAZIO – JUVENTUS – 2
Kvota: 2.50

Lazio je nakon poraza od Udinesea u Seriji A ostao bez trenera. Maurizio Sarri je podnio ostavku, a uprava kluba je morala brzo da reaguje i angažovan je hrvatski stručnjak Igor Tudor. Na njemu je da izvuče maksimum iz trenutne situacije i ako je moguće da učini da se igra evropski fudbal na “Olimpicu” i naredne jeseni.

Juventus je takođe upao u mini krizu u posljednje vrijeme. Sve se češće govori o tome da će Massimiliano Allegri napustiti “Staru damu” na kraju sezone i utisak je da će torinski klub krenuti u novu eru na ljeto. Imaju dobru poziciju u prvenstvu, ali sigurno je da ne žele da se uvedu u dramatičan finiš.

Obrazloženje prognoze: Iako promjena trenera obično izazove šok terapiju, situacija je malo drugačija ovoga puta jer Sarri nije otpušten nego je samostalno odstupio nezadovoljan zalaganjem igrača. Juventus ima veći kvalitet, a Lazio u zadnje vrijeme nije uspijevao da izađe na kraj sa ekipama koje su kvalitetnije od njih. Ne vjerujemo da će se to promijeniti ni sa Tudorom na čelu.

Meridianov tiket dana:

Brentford – Manchester United – 2
Barcelona – Las Palmas – 1&3+
Lazio – Juventus – 2

Ukupna kvota: 9.35

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, sportska kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom marta na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Bilo da svoj račun dopunjavaš Klikerom, xBonom ili više praktikuješ kartice, Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu. 

Fantastična prilika koja se ne propušta!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button