EVROPSKE LIGEFUDBAL

Koliko će Haaland dati golova, Saka imati šuteva, a Rice pasova? Kladi se u Meridianu i profitiraj

Čitava pažnja fudbalske javnosti biće usmjerena na Englesku i okršaj na “Etihadu”, a kladionica Meridian je za tu i sve ostale utakmice pripremila najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

MANCHESTER CITY – ARSENAL – 1 (1.95) X (3.85) 2 (3.80)

Okršaj na “Etihadu” je definitivno jedan od najvažnijih koji nas očekuje do kraja sezone u Premijer ligi. Manchester City je prošle godine gledao u leđa Arsenala do posljednje trećine takmičenja, a onda je tim Pepa Guardiola nadigrao “Tobdžije” u direktnom okršaju i nakon toga je bilo više nego jasno da će “Građani” osvojiti još jednu titulu pod dirigentskom palicom španskog stručnjaka.

Arsenal poučen tim iskustvom želi potpuno drugačiji ishod ovoga puta. I tim Mikela Artete je imao određene uspone i padove ovoga puta, ali se čini da su opet uhvatili odličnu formu. Ova utakmica je i svojevrsni test za Artetu jer je jedna stvar biti u igri do samog kraja, a potpuno druga osvajanje prvenstva. A ako bi “Tobdžije” slavile danas, došli bi do visokih +4 u odnosu na Manchester City.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Samo u Meridianu možete da se kladite na to koliko će neki igrač postići golova, imati asistencija, ali i šuteva u okvir gola, šuteva ka golu, uklizavanja i pasova. Takođe, možete da prognozirate i da li će neki igrač dobiti karton na utakmici.

U ponudi su apsolutno svi igrači Manchester Citya i Arsenala, a neke potencijalno zanimljive opklade za igrače Meridiana bi mogle da budu:

  • Erling Haaland 1+ golova na utakmici – 2.00
  • Kai Havertz 1+ šuteva u okvir gola na utakmici – 2.05
  • Bukayo Saka 3+ šuteva na utakmici – 2.15
  • Nathan Ake 2+ uklizavanja na utakmici – 2.40
  • Rodri dobija karton na utakmici – 3.20
  • Declan Rice 71+ pasova na utakmici – 3.30
  • Julian Alvarez 1+ asistencija na utakmici – 4.60

REAL MADRID – ATHLETIC BILBAO – 1 (1.55) X (4.40) 2 (5.80)

Real Madrid će ponovo u nokaut fazi Lige šampiona igrati protiv Manchester Citya, ali prije nego što dođe do tog okršaja, “Kraljevski klub” mora da odigra još jednu utakmicu u La Ligi. Trenutno imaju osam bodova prednosti ispred drugoplasirane Barcelone i cilj je da se ta prednost održi kako eventualni poraz u El Clasicu ne bi uveo finiš prvenstva u potpunu dramu.

Athletic Bilbao se neće previše osvrtati na želje Real Madrida jer i oni vode veliku bitku sa imenjakom iz prijestonice Španije. Trenutno imaju bod više od “Jorgandžija” i ako bi ostali unutar top 4, igrali bi u Ligi šampiona naredne sezone. To bi za Ernesta Valverdea i njegove izabranike bio najveći uspjeh u zadnjoj deceniji i nema dileme da će biti ekstremno motivisani u svakoj utakmici do kraja La Lige.

Meridian ima mnogo zanimljivih specijala u svojoj ponudi za svaku utakmicu, pa je to slučaj i za okršaj u Madridu između Reala i Athletica. Samo neke od interesantnih opcija za klađenje su:

  • Glavni sudija gleda VAR na meču? DA (2.80) NE (1.40)
  • Prvi gol će biti postignut između 16. i 30. minute – 3.75
  • Real Madrid pobjeđuje sa tačno dva razlike na utakmici – 4.70
  • Real Madrid postiže gol iz penala na utakmici – 5.20
  • Penal u prvom poluvremenu – DA (5.50)
  • Crveni karton i penal na utakmici – DA (9.00)

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, sportska kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom marta na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima poklanja 10% od iznosa depozita. Bilo da svoj račun dopunjavaš Klikerom, xBonom ili više praktikuješ kartice, Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu. 

Fantastična prilika koja se ne propušta!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button