FUDBAL

Kladi se na Kup Italije uz najveće kvote u Meridianu: Juventus 1.80, Lazio 4.50

Juventus i Lazio će večeras odigrati prvu polufinalnu utakmicu Kupa Italije, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

JUVENTUS – LAZIO – 1 (1.80) X (3.30) 2 (4.50)

Samo tri dana nakon okršaja u domaćem prvenstvu, Juventus i Lazio će odmjeriti snage i u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije. Juventus nije izgledao dobro na “Olimpicu” i zasluženo je izgubio, ali to bi trebalo samo da posluži “Staroj dami” kao dodatna motivacija za ovaj mnogo važniji okršaj. Odavno je jasno da Bianconeri neće osvojiti titulu, tako da je trofej u nacionalnom kupu jedina šansa da se sezona makar malo spasi.

Dolazak Igora Tudora je definitivno donio novu energiju Laziju. Hrvatski stručnjak je promijenio formaciju i to je imalo efekat. Iako će Juventus ovoga puta biti spremniji, realno je da Biancocelesti budu silno motivisani da se nastave dokazivati novom treneru. Ciro Immobile nije bio u startnoj postavi u subotu što je za neke bilo iznenađenje, ali vrlo lako bi mogao biti u timu od prvog minuta u Torinu. Ovakve utakmice obično odlučuju sitnice, a upravo je kapiten Lazija najsposobniji da jednim potezom napravi prevagu u korist svog tima.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

Dupla sigurica” je igra koju možete pronaći isključivo u ponudi Meridiana. Dovoljno je da se dogodi jedan od potencijalna dva scenarija i tip je dobitan.

U ponudi je veliki broj različitih duplih sigurica za meč Juventus-Lazio, a četiri koje izdvajamo su:

  • 1 ili 4+ (pobjeda Juventusa ili najmanje četiri gola na utakmici) – 1.55
  • X ili GG (neriješeno ili oba tima daju gol) – 1.75
  • 2 ili I2+ (pobjeda Lazija ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 2.25
  • IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 2.65

Ponuda Meridiana je prepoznatljiva i po velikom broju različitih specijala, a jedan takav je klađenje sa kojom razlikom će neka ekipa pobijediti. Neke od opcija za klađenje sa meča u Torinu su:

  • Pobjeda Juventusa sa tačno jedan razlike – 3.60
  • Pobjeda Juventusa sa tačno dva razlike – 5.40
  • Pobjeda Lazija sa tačno jedan razlike – 6.40
  • Pobjeda Lazija sa tačno dva razlike – 15.00

U drugom polufinalu se sastaju Fiorentina i Atalanta, a oni će svoj prvi meč odigrati sutra veče u Firenci.

U Meridianu možete da se kladite i na osvajača Kupa Italije, a kvote su sljedeće:

  • Juventus – 2.35
  • Atalanta – 3.30
  • Lazio – 4.00
  • Fiorentina – 5.40

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button