EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kladi se u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnija ponuda za sve mečeve Premijer lige

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje, a u ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana sastavljen od tri meča Premijer lige i uz pomoć najvećih kvota iz Meridiana.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se – i to je sve!

ARSENAL – LUTON – 1&3-6
Kvota: 1.70

Arsenal je uspio da ostane neporažen na “Etihadu” u nedjelju, te su zadržali Manchester Citya iza sebe na tabeli. Ipak, Liverpool je sada dva boda ispred, a završiti ispred “Građana” ne znači apsolutno ništa za tim Mikela Artete ako to ne podrazumijeva i osvajanje Premijer lige.

Luton je još jednom propustio lijepu šansu za bodove. Vodili su u prošlom kolu 1:0 na gostovanju kod Tottenhama, ali su na kraju poraženi nakon što je Heung-Min Son pogodio u 86. minutu za 2:1. Zbog oduzimanja bodova Evetonu i Nottingham Forestu, Luton i dalje ima šansu za opstanak, ali moraće početi skupljati bodove.

Obrazloženje prognoze: Pozitivan rezultat u Manchesteru je sigurno dodatno napunio samopouzdanje Arsenalu i meč sa Lutonom dolazi u najboljem mogućem trenutku. Vremena za odmor i pripremu nije bilo previše, ali u ovakvoj vrsti meča to nije ni potrebno. Očekujemo da “Tobžije” rutinski slave sa rasponom golova tri do šest na meču.

BRENTFORD – BRIGHTON – 1
Kvota: 2.50

Brentford je na posljednjih sedam utakmica Premijer lige osvojio samo dva boda, međutim stvari će vjerovatno da se promijene uskoro. Raspored u prethodnih mjesec dana je bio ekstremno težak, a utakmica protiv Manchester Uniteda je pokazala da je Thomas Frank reprezentativnu pauzu iskoristio na pravi način.

Brighton je u mnogo boljoj situaciji nego Brentford i njihov cilj je da do kraja sezone stignu do sedme pozicije kako bi se evropski fudbal i naredne jeseni gledao na “Amexu”. Odigrali su solidan meč protiv Liverpoola u prethodnom kolu, ali nije bilo dovoljno za više od časnog poraza.

Obrazloženje prognoze: Brentford je izgledao toliko dominantno protiv Manchester Uniteda da je pravo čudo kako nisu ostvarili pobjedu. Uputili su čak 31 šut ka golu Andrea Onane, ali sreća nije bila na njihovoj strani. Obično kada se neko tako ispromašuje u jednom meču, nagrada dođe u narednom i vjerujemo da će to biti slučaj i ovoga puta.

MANCHESTER CITY – ASTON VILLA – 1&2+
Kvota: 1.40

Manchester City je u okršajima sa Liverpoolom i Arsenalom osvojio samo tri boda ove sezone. Odigrali su tri puta neriješeno, uz poraz u Londonu. Sa takvim učinkom se teško stiže do titule i te “minuse” će morati nadoknadati u preostalih devet kola protiv objektivno slabijih protivnika.

Aston Villa je proteklog vikenda rutinski savladala Wolves i tako zadržala četvrto mjesto na tabeli. Imaju 11 bodova više od šestoplasiranog Manchester Uniteda i sve ukazuje da će klub iz Birminghama biti dio Lige šampiona na jesen pošto će Engleska zbog dobrog koeficijenta izvjesno imati pet timova u prvoj sezoni novog formata najelitnijeg evropskog takmičenja.

Obrazloženje prognoze: Ovo je bez dileme derbi kola u Premijer ligi i Manchester City će željeti da odigra bolje nego protiv Liverpoola i Arsenala. Aston Villa je izašla iz mini krize sa pobjedom za vikend, ali mislimo da neće imati jednako dobar uspjeh ovoga puta. Očekujemo da domaćini slave i pri tome postignu bar dva gola.

Meridianov tiket dana:

Arsenal – Luton – 1&3-6
Brentford – Brighton – 1
Manchester City – Aston Villa – 1&2+

Ukupna kvota: 5.95

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u aprilu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Back to top button