EVROPSKE LIGEFUDBAL

Tuga u domu Milivojevića: Čuvaj se Điđi moj, voli te tvoj Luka

Nova sezona Premijer lige počela je ovog vikenda, a nažalost srpski vezista Luka Milivojević nije u timu Kristal Palasa da kao kapiten izvede saigrače na meč protiv Čelzija.

Dok se ostatak tima bori protiv šampiona Evrope na “Stamford bridžu”, Luka je odsutan zbog tužnog razloga – preminuo mu je otac.

Milivojević se u žalosti oprostio od oca emotivnom porukom na “Fejsbuku”.

– Bio si mi sve u životu – i nada i volja i ponos i uspeh i radost! Sa tobom pored mene uvek mi je bilo lakše za sve! Ponosiću se tobom celog života gde god bio, jer si ti takav bio. Čast mi je i privilegija bila imati takvog oca, uzora, domaćina, prijatelja uz sebe, koji je u svakom trenutku znao prave vrednosti života, a to su samo porodica i prijatelji! Pored tebe svi su imali onoliko koliko je bilo, ali je uvek bilo za sve. O tebi bih mogao da pišem danima, o tvojim savetima, o pozitivi, o ljubavi, o tebi kao čoveku šta si sve prošao, gde si sve bio i kakav si čovek bio, šta si me sve naučio! Čuvaj mi se Điđi moj, gde god da si. Ljudino moja, voli te tvoj sin Luka – napisao je Milivojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button