FUDBALREGION

Stanković zadovoljan: Video sam šta sam hteo

Crvena zvezda je porazom završila deo priprema u Sloveniji od Kopera, a Dejan Stanković nije nezadovoljan uprkos tome.

– Ako završiš utakmicu sa ‘nulom’, onda je jasno da fali realizacija. Za viđeno u prvom poluvremenu nemam šta da kažem, bili smo dobri na izgubljenu loptu, na „drugu“ loptu, stvarali smo šanse, nismo ih realizovali. Kako to biva u fudbalu, onda iz jednog šuta primiš gol. Video sam u prvom poluvremenu ono što sam hteo da vidim. Moraju da se daju golovi ako hoćemo da pobedimo, ali doći će i oni. Ako bude odnos kao u prvom poluvremenu, otvoriće se naši „statističari“ kao što su Sale, Mića i Ben – rekao je Stanković za TV Arena sport.

On je kratko govorio o onima koji nisu mogli da igraju.

– Nisu mogli da nastupe ni Ohi ni Pavkov. Nismo hteli da rizikujemo. Ohi je pauzirao, vratio se, osetio list, Pavkov je povredio Ahilovu tetivu. Vratiće se oni ubrzo. Seku Sanogo je osetio bol na početku meča i takođe smo hteli da izbegnemo rizik. Opet kažem, prvim poluvremenom mogu da budem 100 odsto zadovoljan – rekao je Stanković.

Zvezda u nedjelju u Rusiji igra prijateljsku utakmicu protiv Zenita, nakon koje će doći u Beograd na početak Superlige. Prvi takmičarski meč u sezoni crveno-bijeli će odigrati 9. jula, protiv Radničkog iz Niša u prvom kolu domaćeg prvenstva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: cc shop
Back to top button