FUDBALREGIONTRANSFERI

Sveta Marković u Partizanu do 2026!

Partizan ima novog (starog) štopera, pošto je Svetozar Marković potpisao ugovor na četiri godine. Njegov povratak u Humsku se nedeljama unazad najavljivao, ali je sve kočio sudski spor koji se vodio sa njegovim dosadašnjim klubom Olimpijakosom. Srpski defanzivac je optužio crveno-bijele iz Pireja za mobing jer su ga tjerali da trenira u ranim jutarnjim satima van ekipe i time bi iznuđivali da ode u drugi klub koji mu je Olimpijakos nametao. U pitanju je bio Anortozis Famagusta gdje Marković nije želio da ide, pa je uslijedila agonija za sve strane i prinuda od strane grčkog kluba.

To je ubrzalo proces rastanka, a na kraju su dva kluba našla rješenje i Partizan će platiti određeno obeštećenje za 21-godišnjeg fudbalera.

Marković je prije tačno tri godine, 2019. godine, napustio Partizan i otišao u Grčku i tada dobio 1.500.000 evra plus 10 odsto od dalje prodaje.

Kasnije je išao na pozajmicu u Larisu, pa u Partizan u prvoj sezoni Aleksandra Stanojevića, ali nijednom nije u potpunosti da se nametne i zaigra u Olimpijakosu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button