EUROKUPOVIFUDBAL

Zvezdi u Izraelu sudi Španac koji joj je dva puta bio baksuzan

Fudbaleri Crvene zvezde odbrojavaju sate do prvog meča plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv Makabi Haife iz Izraela. Susret u kojem će crveno-bijeli tražiti pozitivan rezultat pred revanš na programu je u srijedu 21.00 čas.

Ranije danas potvrđeno je da će tribine stadiona “Sami Ofer” biti ispunjene do posljednjeg mjesta, a sada smo saznali i sudije koje će dijeliti pravdu.

U pitanju je veoma iskusan arbitar, Karlos del Sero Grande iz Španije, koji već godinama sudi Ligu šampiona i pripada grupi elitnih sudija. Pomagaće mu Pau Sebrijan Devis i Dijego Barbero Sevilja, takođe iz Španije, dok je kao četvrti sudija određen Sezar Soto Grado.

U VAR sobi takođe će sedeti dvojica Španaca – Huan Martinez Munuera i Rikardo de Burgos Begoečea. Za delegata je postavljen Dejvid Mekdauel iz Škotske, dok je Sokol Jareči iz Albanije čovek koji će nadlgedati suđenje i biti kontrolor.

Zanimljivo je da tokom svoje karijere, Del Sero Grande nikada nije sudio “El klasiko”, ali je već dva puta bio na centru kada je igrala Zvezda, oba puta bez povoljnog ishoda. Prethodno je dijelio pravdu 2019. godine kada su crveno-bijeli doživeli debakl od Totenhema (0:4), kao i 2018. kada je bilo “samo” 1:1 protiv Spartaka iz Trnave.

I Partizan je imao iskustvo sa Del Serom Grandeom, ali dosta ljepše, pošto je uspio 2017. godine da savlada albanski Skenderbeg na svom terenu (2:0).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button