EVROPSKE LIGEFUDBAL

KRAJ ZA INZAGIJA Stanković preuzima Inter?

Fudbaleri Intera poraženi u derbiju osmog kola Serije A na svom terenu od Rome.

Ekipa Simonea Inzagija je u Milanu izgubila sa 2:1, iako su od 30. minuta vodili golom Federika Dimarka. Ipak, sjajna ekipa Žozea Murinja je preokrenula i golovima Dibale i Smolinga došla do cijelog plijena.

Nakon gotovo jedne četvrtine italijanskog šampionata, Inter ima polovičan uspjeh sa po četiri pobjede i poraza i tek 12 bodova, što je dovoljno samo za sedmo mjesto na tabeli. Sa druge strane, Rimljani su četvrti i zaostaju četiri boda za Napolijem.

Nakon najnovijeg neuspjeha Intera, sve su glasnije priče da će trener Simone Inzagi dobiti otkaz. Prije početka šampionata Inter je bio prvi favori za „skudeto“, a poslije osam kola nalazi se na sredini tabele.

Apeniniski mediji su već pisali da se Inzagiju drma klupa, i da bi na njegovo mjesto, ukoliko se loši rezultati nastave, mogao doći legendarni fudbaler ovog kluba, Dejan Stanković.

Stanković je nedavno podnio ostavku na mjesto trenera Crvene zvezda nakon što nije uspio da izbori plasman u Ligu šampiona, iako su svi u i oko kluba bili za to da on ostane na kormilu najuspješnijeg srpskog kluba.

Najnoviji neuspjeh snažno povećava ove šanse u korist srpskog stručnjaka.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button