BIHFUDBAL

Dvojac Krupe seli u Prijedor

U ekspediciji Rudar Prijedora koja sutra kreće put Zlatibora naći će se još dva nova lica. Dosadašnji fudbaleri Krupe Jovan Vladimir Pavlović i Ajdin Redžić postigli su dogvoor sa Prijedorčanima čiji će dres nositi u narednoj sezoni.

Pavlović je bio ponajbolji fudbaler Krupe u drugom dijelu prošle sezone i jedan od najboljih defanzivaca lige pa je bio na meti Sarajeva. Sa druge strane, Redžić će se poslije šest sezona vratiti u matični klub, a da nije imao velikih problema sa povredama sigurno bi odavno igrao na mnogo višem nivou. Rudari“ će svakako sa njima dvojicom imati kvalitet više, a isto bi trebalo da im donesu i lijevi bek Zvezdan Đorđilović, te napadač Milan Basrak, kao i golman Nemanja Šćekić koji su prethodnih dana stigli u Prijedor.

Bilo je planirano da Prijedorčani danas odigraju prijateljsku utakmicu sa Slobodom u Tuzli, ali je domaćin otkazao ovaj meč jer se upravo Sloboda i Rudar Prijedor sastaju u prvom kolu novog šampionata. Međutim, to nije poremetilo planove “žuto-plavih”, pa će oni danas odigrati meč između sebe.

Šef stručnog štaba Nikica Milenković rekao je da će puz Zlatibora krenuti 22 igrača i tri golmana, a konačan spisak biće poznat nakon subotnjeg trening meča. Rivali na srpskoj planinskoj ljepotici biće im Dečić, Novi Pazar, Voždovac i Mornar iz Bara.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button