BIHFUDBAL

Krupa počela pripreme čekajući odluku FS RS

Dok čekaju odluku Komisije za propise Fudbalskog saveza RS da presudi da li će u idućoj sezoni nastupati u Prvoj ligi RS ili će preseliti u najniži rang fudbaleri Krupe počeli su pripreme za novu sezonu.

Treneru Vladimiru Iliću odazvala su se 22 igrača, a kompletne pripreme biće odrađene u Krupi na Vrbasu. Fudbalere su pozdravili predsjednik Draško Ilić i direkto rKluba Dragomir Ilić, poželjevši im sreću u narednoj sezoni, ma u kom rangu se takmičili. Ekipa iz kanjona Vrbasa već je dogovorila pet prijateljskih utakmica, a protivnici će biti Sloboda iz Mrkonjić Grada, Dubrave, Omarska i Gorica. Rival za generalnu probu biće naknadno definisan.

Da podsjetimo, Krupa je na terenu izborila opstanak u Premijer ligi, ali je rukovodstvo kluba naknadno odlučilo da ipak ne može finansijski izdržati još jednu sezonu u eliti. Zato su ekipu napustili nosioci igre poput Ajdina Redžića, Jovana Vladimira Pavlovića, Igora Makitana, Vasilija Kolaka…, a u novoj sezoni šansu će dobiti uglavnom mladi fudbaleri koji su ponikli u omladinskim selekcijama kluba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button