BIHFUDBAL

Radnik mora pasti!

Nakon plasmana u polufinale Kupa BiH u Borcu su se okrenuli prvenstvu. U ponedeljak crveno – plavi protiv Radnika zatvaraju 22. kolo m:tel Premijer lige BiH. Ujedno biće to i posljednja utakmica pred treći krug šampionata. Prvi duel ovih ekipa u ovosezonskom izdanju Premijer lige u Bijeljini, pripao je Radniku 1:0.

-Igramo na domaćem terenu i imamo imperativ pobjede obzirom na postavljene ciljeve. Ipak, sa druge strane nas očekuje jedna dobra ekipa, predvođena stručnjakom koji kroz karijeru gaji specifičan stil igre. Radnik je ekipa koja će sigurno da bude čvrsta, agresivna, a to su pokazali i prošle godine na Koševu, gdje su vodili do 90. minuta, ali na kraju izgubili. Radi se o timu koji teško gubi, protiv koje se teško stvaraju prilike, međutim vjerujem u nas i da ćemo opet odigrati dobru utakmicu, dobro istrčati, da ćemo biti raspoloženi i mislim da imamo dosta razloga za optimizam, rekao je trener Borca Marko Maksimović.

Strateg Banjalučana za okršaj sa Radnikom ne može da računa na čak tri centralna beka, Uzelca koji ima tri žuta kartona, te povrijeđene Jovanovića i Milojevića, odnosno napadača Jovu Lukića. Pavlović je takođe pod upitnikom. Dujaković, isto nije spreman sto posto, ali će biti u konkurenciji. A u tim vraća Dino Ćorić.

-Igramo protiv ekipe koja je dobro otvorila polusezonu, uz pozitivne rezultate. Moramo da shvatimo ovaj meč ozbiljno i maksimalno se fokusiramo na ono što nas čeka. Ako otvorimo meč kao što smo otvorili onaj protiv Širokog Brijega, mislim da neće biti problema i da ćemo ostvariti naš cilj, a to su tri boda, istakao je napadač Elvis Mehanović.

Utakmica Borac – Radnik igra se u ponedeljak na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 19.05 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
  2. Povratni ping: click for more info
Back to top button