BIHFUDBAL

Borac juri i treću pobjedu protiv Mladosti

Treći krug šampionata, odnosno 23. kolo m:tel Premijer lige BiH, fudbaleri Borca otvaraju protiv Mladosti iz Doboja pored Kaknja. Prva dva duela ovih ekipa crveno – plavi su dobili. U Banjaluci na otvaranju sezone bilo je 6:0, dok su u gostima fudbaleri Borca slavili rezultatom 2:0. Marko Maksimović i njegovi izabranici žele i treću pobjedu nad istim rivalom.

–Dolazi nam ekipa koja voli da se nadigrava, njihov trener Miljanović sa svojim iskustvom ima drugačija shvatanja fudbala od uobičajenog na našim prostorima. Zna se šta se od Borca očekuje i kakvi su ciljevi ove sezone. Bez obzira na prethodne dvije pobjede protiv Mladosti neće nam biti lako, opuštanja ne smije biti. Danas ne smijete nikoga potcijeniti i to svojoj ekipi neću dozvoliti bez obzira protiv koga igramo, svjesni smo da nam niko ništa neće pokloniti, rekao je Maksimović.

U ekipi Borca sutra neće biti duže odsutnih Marka Jovanovića, Đorđa Milojevića i Jove Lukića, a zbog lakše povrede van stroja je i Milan Šikanjić.

–Činjenica je da smo pobijedili Mladost sa 6:0 u prošloj utakmici na našem terenu, ali su oni tada imali velikih problema i dosta odsutnih igrača zbog korona virusa. Sada su kompletni i sigurno nisu ništa manje opasni od bilo kog drugog rivala. Vole da se nadigravaju, imaju dobre pojedince i igru, ali mi smo tu da ih zaustavimo i na drugoj strani iskoristimo kvalitet koji imamo, poručio je prvotimac Almedin Ziljkić.

Utakmica Borac – Mladost igra se sutra na Gradskom stadionu u Banjaluci. Početak je u 17.00 časova.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button